Weboldalunkon cookie-kat használunk, melyek célja, hogy teljesebb szolgáltatást nyújtsunk látogatóink részére. További információ

Dull Szabolcs, az Index kirúgott főszerkesztője is az utódlaphoz szerződött

Így most két főszerkesztője van a Telexnek.

Csatlakozik a Telexhez Dull Szabolcs, akit f él éve bocsátottak el Menesztették az Index főszerkesztőjét, Dull Szabolcsot 2020. July 22. 12:52 az Index főszerkesztői posztjáról – közölte a lap.

Dull Szabolcs
Forrás: atv.hu

Némi huzavona után először néhány szerkesztő és újságíró Több újságíró és szerkesztő is felmondott az Indexnél 2020. July 23. 18:11 , majd szinte mindenki felmondott Videó: Eljött a nap, úgy tűnik, az Indexnek annyi 2020. July 24. 13:13 az Indexnél.

Míg az Index nevén mára teljesen kormánypárti tulajdonba került lap jelenik meg, tljesen új munkatársakkal, a távozott indexesek Telex.hu néven új lapot alapítottak Telex néven indítanak újságot a távozó indexesek 2020. September 05. 10:47 , aminek az Index korábbi főszerkesztő-helyettese, Munk Veronika lett a főszerkesztője.

Dull Szabolcs csatlakozásával két főszerkesztője lesz a Telexnek.-

Látott valami érdekeset, izgalmasat, szokatlant? Írja meg nekünk vagy küldjön róla fotót, akár névtelenül is facebook messengeren ide kattintva vagy emailben: jelentem@nyugat.hu

Hírek

Tovább az oldalra