Egyetlen éjszaka 35 plakátját rongálták meg az Éljen Szombathelynek

György István Péter, az Éljen Szombathely képviselőjelöltje küldött egy közleményt a legújabb plakátrongálások kapcsán.

A közlemény:

Szombathely polgárai békére, nyugalomra vágynak

2019.09.23-án „Úgy tűnik, mindent felülír a 2019-es önkormányzati választás kampánya Szombathelyen” címmel közzétett közleményben visszautasítottam a történelem legsötétebb korszakát idéző, a nácizmusra utaló, horogkeresztes jelképpel ellátott plakátrongálást Horogkeresztet festettek az Éljen Szombathely képviselőjelöltjének összes plakátjára a választókerületében 2019. September 23. 10:56 . Kiderült, hogy a demokrácia elleni nyílt erőszak folytatódik Szombathelyen. Ismét újabb plakátrongálások történtek. Egyetlen éjszaka alatt Szombathely 1. választókerületében az „Éljen Szombathely!” polgármester- és képviselőjelöltjének 35 plakátját rongálta meg az ismeretlen elkövető. (Béke tér, a Szent Imre herceg, Tulipán, Várkonyi, Németh László és Öntő utca)

Plakátrongálás Szombathelyen
Kattintson a további képekért!
György István Péter

A stílusjegyek alapján - amik ismétlődő és eléggé primitív, meglehetősen gyerekes vonásokat tükröznek - egyértelműen megállapítható, hogy nem magányos plakátrongálóról szól a történet. Ami különösen árulkodó jel, hogy Szombathely 1. választókerületében induló jelölttársam plakátjait is hasonló módon megrongálták. Ráadásul az egyik párt ma már nem használt logójával ragasztották felül az őt indító szervezet nevét plakátjain. E jelek egyértelmű politikai üzenetek. Célja az ellenfél megalázása, lejáratása. Az 1. választókerületben egyetlen párt polgármester- és képviselőjelöltjének viszont szinte teljesen sértetlenek a plakátjai. A politikai haszonszerzés tisztességtelen módját mélyen elítélem. A szombathelyi polgárok többségének elege van az utcai cirkuszból, visszautasítanak minden olyan cselekedetet, ami a nyílt és gátlástalan erőszakra buzdít.

Mindannyian egy nyugodt és békés városban szeretnénk élni!

Éljen Szombathely!

Szombathely, 2019.10.03.

György István Péter
Éljen Szombathely!
1.vk. képviselőjelölt

Látott valami érdekeset, izgalmasat, szokatlant? Írja meg nekünk, vagy küldjön róla fotót. Akár névtelenül, titkosított üzenetküldő rendszerünkön keresztül itt, vagy facebook messengeren ide kattintva. Esetleg emailben, itt: jelentem_KUKAC_nyugat_PONT_hu

Hozzászólások

A cikkekhez csak regisztrált felhasználóink szólhatnak hozzá. Kérjük, jelentkezzen be, vagy ha még nem tette, regisztráljon.

A szerkesztőség fenntartja magának a jogot, hogy a cikkekhez nem kapcsolódó kommenteket moderálja, törölje. A részletes moderálási szabályokért ide kattintson!

Önkormányzati választás 2019