„A fejben megtett hatalmas belső utazásaimra nincs mértékegység”

315 kilométer 11 nap alatt. A szombathelyi politikus befejezte az El Caminót.

„León – Santiago de Compostella 315 kilométer. 11 nap alatt tettem meg. A közben, fejben megtett hatalmas belső utazásaimra nincs mértékegység. Az is kemény munka volt” – írta Facebook-posztjában Koczka Tibor szombathelyi városi képviselő, korábbi alpolgármester.

Forrás: Facebook / Tibor Koczka

Mint már beszámoltunk róla, Elindult az El Caminóra Szombathely egyik legismertebb politikusa May 03. 10:46 Szombathely egykori alpolgármestere, a sokszínű politikai pályát bejárt Koczka Tibor elindult megjárni az El Caminót. A hét elején arról posztolt, Már csak 100 kilométert kell lenyomnia a szombathelyi képviselőnek May 10. 09:12 hogy még 100 km van hátra.

Koczka a posztban hozzátette: „Néhány éve jártam Jeruzsálemben, megtaláltam Istent. Három éve Húsvétkor Rómában megtaláltam a Pápát, az El Caminón, Santiago de Compostelában megtaláltam önmagamat.”

Látott valami érdekeset, izgalmasat, szokatlant? Írja meg nekünk, vagy küldjön róla fotót. Akár névtelenül, titkosított üzenetküldő rendszerünkön keresztül itt , vagy facebook messengeren ide kattintva . Esetleg emailben, itt: jelentem_KUKAC_nyugat_PONT_hu

Hozzászólások

A cikkekhez csak regisztrált felhasználóink szólhatnak hozzá. Kérjük, jelentkezzen be, vagy ha még nem tette, regisztráljon.

A szerkesztőség fenntartja magának a jogot, hogy a cikkekhez nem kapcsolódó kommenteket moderálja, törölje. A részletes moderálási szabályokért ide kattintson!

El Camino