Kiderült, ki lehet a Szigeten balhézó, kormányközeli milliárdos vállalkozó

Habony Árpád, a miniszterelnök tanácsadója a nagybátyja.

Ahogy arról lapunk is beszámolt, Eltörték a karját egy kormányközeli milliárdos vállalkozónak a Sziget fesztiválon 2023. August 17. 10:01 eltörték a karját egy kormányközeli milliárdos vállalkozónak a Sziget fesztiválon. Az erősen ittas férfit ki akarták vezetni a biztonsági őrök augusztus 13-án, vasárnap éjszaka. Ez nyilván nem tetszett neki, így először a biztonsági őrökkel kötekedett, majd a K-hídon a rendőrökbe is belekötött, feljelentéssel fenyegette meg őket, ügyvédi ismeretségével, rokoni kapcsolataival fenyegetőzött, és nem volt hajlandó igazolni magát.

A rejtélyes NER-közeli milliárdos kilétét eddig homály fedte, ám most a Blikk arról ír, hogy a vergődő fesztiválozó nem más, mint a Club Tihany Üdülőközpont Zártkörűen Működő Részvénytársaság vezérigazgatója, Szetlik Gergő.

https://clubtihany.hu/

Mint írják, a 33 éves milliárdos rokonságában valóban vannak befolyásos emberek, a nagybátyja például nem más, mint Habony Árpád, a miniszterelnök tanácsadója.

Szetliket 2020-ban nevezték ki a budapesti székhelyű cég balatoni luxusszállójának élére. A tihanyi hotelben rendszeresen szerveznek kormánypárti rendezvényeket, konferenciákat, legutóbb a végrehajtói kamara tagjai is ott tanácskoztak egy wellnesshétvégén.

Ahogy a Blikk korábban írta, a Szigeten történtek miatt a rendőrök elő akarták állítani, ennek azonban ellenszegült. A rendőrök így testi kényszert alkalmaztak, megbilincselték, előállították és igazolás megtagadása miatt szabálysértési feljelentést tettek ellene.

Szetlik később fájdalomra panaszkodott, és kiderült, hogy eltört a karja.

A lap a rendőrségtől megtudta, hogy az esettel kapcsolatos parancsnoki kivizsgálás az intézkedést jogszerűnek, szakszerűnek és arányosnak minősítette. A BRFK értesítette az ügyészséget is, ám a Blikk információi szerint az intézkedésben részt vevő rendőrök attól tartanak, hogy a valós politikai kapcsolatokkal és befolyással rendelkező vállalkozó minden követ megmozgat majd, hogy a jogosnak ítélt intézkedésük elbírálását megváltoztassa.

Látott valami érdekeset, izgalmasat, szokatlant? Írja meg nekünk, vagy küldjön róla fotót. Akár névtelenül, titkosított üzenetküldő rendszerünkön keresztül itt, vagy facebook messengeren ide kattintva. Esetleg emailben, itt: jelentem_KUKAC_nyugat_PONT_hu

Hozzászólások

A cikkekhez csak regisztrált felhasználóink szólhatnak hozzá. Kérjük, jelentkezzen be, vagy ha még nem tette, regisztráljon.

A szerkesztőség fenntartja magának a jogot, hogy a cikkekhez nem kapcsolódó kommenteket moderálja, törölje. A részletes moderálási szabályokért ide kattintson!

Sziget Fesztivál