Graffitiháború Szombathelyen? Az áldozat: a Thököly-aluljáró

A művészemberek bizony sértődékenyek.

Két hete rendezték meg Szombathelyen a Street ArtFestet Elárasztotta a művészet Szombathelyt 2021. August 08. 13:44 , ahol az összes művészeti ág képviseltette magát. Ennek keretein belül amatőr és profi graffitisek, kicsik és nagyok lepték el és festették tele a Thököly-aluljárót Szivárványba burkolózott szarvasok és egyéb lények költöztek az egyik szombathelyi aluljáróba 2021. August 14. 15:27 .

Volt, aki nem elégedett meg ennyivel, és néhány nap múlva egy 2019-ben felfestett graffitire sprayzve nemes egyszerűséggel lebuzizta a Kétfarkú kutyapárt akkori alkotóját.

Graffiti rongálás a Thökölyn
Hát az üzenet elég tömör és egyértelmű.
Mészáros D. Zsolt

Információink szerint egyébként azért került az üzenet csak ide, erre az alkotásra, mivel korábban konfliktus alakult ki a graffitit készítő művész és egy másik illető között.

Graffiti rongálás a Thökölyn
Művészet a művészetben? Pistike se tudja...
Mészáros D. Zsolt

A szegény kis Thököly-aluljáró meg csak tűri-tűri, hogy mindenki az ő falaira akar festegetni, és most még egy graffiti háborúba is belecsöppent…

Látott valami érdekeset, izgalmasat, szokatlant? Írja meg nekünk, vagy küldjön róla fotót. Akár névtelenül, titkosított üzenetküldő rendszerünkön keresztül itt , vagy facebook messengeren ide kattintva . Esetleg emailben, itt: jelentem_KUKAC_nyugat_PONT_hu

Hozzászólások

A cikkekhez csak regisztrált felhasználóink szólhatnak hozzá. Kérjük, jelentkezzen be, vagy ha még nem tette, regisztráljon.

A szerkesztőség fenntartja magának a jogot, hogy a cikkekhez nem kapcsolódó kommenteket moderálja, törölje. A részletes moderálási szabályokért ide kattintson!

Kultúra