De hová tűnt Hende Csaba?

Az idén hiába keressük, nem látjuk Szombathelyen a város országgyűlési képviselőjét. Csak nincs valami baj?

Bizony, így van. Az a Hende Csaba, aki a tavalyi, választásoktól zsúfolt évben jött, látott, nyilatkozott, avatott, szalagot vágott, néha naponta többször is, egyszerűen eltűnt. Nincs, nem nyilatkozik, nem ad ki közleményt.

December 30-án láttuk őt utoljára személyesen, amikor a városházán pluszpénz jövetelét jelentette be Több mint hétmilliárd forintot kapott az év végére Szombathely 2014. December 30. 12:33 a szombathelyi önkormányzatnak. Aznap adott egy interjút is a megyei lapnak, amiből aztán mindenféle bonyodalmak származtak. A szilveszterkor megjelent interjúban Hende azt mondta Örömhír! NEM lesz fizetős az M86 Vasban - mindezt Hende Csaba garantálja a mai Vas Népében 2014. December 31. 19:08 , hogy a 86-os főút ingyenes marad, de ekkor már nyilvános volt a fizetős utak listája Fizetős lesz a gyorsforgalmi 86-os, ezt a Fidesz egy hete rémhírnek nevezte 2014. December 31. 11:12 , és ezen bizony, rajta van a 86-os.

December 30-án még megvolt
Garai Antal Atom

És ezt követte Hende Csaba azóta is utolsó nyilatkozata Hende Csaba úgy tudta, nem lesz fizetős a 86-os főút 2015. January 02. 19:30 , szintén a megyei lapban, ebben rácsodálkozott arra, hogy a 86-oson is útdíjat kell fizetni, azt mondta, ő nem tudott erről, és megígérte, mindent megtesz, hogy ismét ingyenes legyen az út.

Azóta semmi hír a honvédelmi minisztertől, se egy telefon, se egy képeslap.

Pedig mi is segítettünk neki, hiszen megmutattuk, hogy teljesen kihalt lett Tényleg kihalt a gyorsforgalmi Szelesténél, elkerülik az M86-ost az útdíj miatt - levideóztuk 2015. January 09. 07:32 a drága pénzen felújított út, sőt, még azt is megírtuk Kínosan indult az év Hende Csaba számára 2015. January 07. 10:41 , hogyan jöhet ki jól ebből a helyzetből. De nem jött reakció még arra sem, amikor kiderült, hogy jelenleg nincs tervben Információink szerint fizetős marad a 86-os főút 2015. January 13. 12:26 a 86-os státuszának megváltoztatása.

Furcsa, hiszen reagálhatott volna erre is, vagy a porba taposhatta volna a kormány intézkedései ellen tiltakozók Nem kell újabb sarc, mondták a tüntetők az M86-os lezárásakor 2015. January 08. 11:37 érveit, vagy akár kikelhetett volna a február 9-re tervezett, nagyobb szabású útlezárásos demonstráció Teljes szélességben lezárják a 86-os főutat február 9-én 2015. January 14. 15:48 ellen.

De nem szólal meg. Nem volt ott az idei megyebálon A vasvári Vasi Megyebál képeken, videón 2015. January 12. 07:57 sem, igaz aztán megjelent a hétvégi Rotary-bálon Mulattak a jótékonykodó öltönyösök is a Tóvendéglőben 2015. January 19. 09:48 , de nem engedte, hogy lefotózzák.

Így marad a találgatás, vajon miért tűnt el Hende Csaba? Lehet, hogy minden idejét lefoglalja, hogy a 86-os ingyenessé tétele mellett lobbizzon, és sorra kilincsel minden illetékes irodát. Az is lehet, hogy jobbnak látja kivárni, amíg elcsitul a vihar, és csak akkor jön elő, ha a Hende névről már nem a fizetős 86-os jut az emberek eszébe.

De van egy sokkal egyszerűbb lehetőség. Hende nem vette meg a vasi megyematricát, a döcögős régi úton meg nem akar Szombathelyre jönni. Ha így van, teljesen megértjük.

Látott valami érdekeset, izgalmasat, szokatlant? Írja meg nekünk, vagy küldjön róla fotót. Akár névtelenül, titkosított üzenetküldő rendszerünkön keresztül itt , vagy facebook messengeren ide kattintva . Esetleg emailben, itt: jelentem_KUKAC_nyugat_PONT_hu

Hozzászólások

A cikkekhez csak regisztrált felhasználóink szólhatnak hozzá. Kérjük, jelentkezzen be, vagy ha még nem tette, regisztráljon.

A szerkesztőség fenntartja magának a jogot, hogy a cikkekhez nem kapcsolódó kommenteket moderálja, törölje. A részletes moderálási szabályokért ide kattintson!

Vélemény

Tovább az oldalra