Ilyen klasszikus favécét építettek az Abért-tóhoz!

Nyugisabb lesz a séta és még bió is!

Tagadhatatlan, hogy az egyik legszebb Szombathely közeli sétahely az Abért-tó. Ön kitalálná, mi köti össze az Abért-tavat a világűrrel? 2021. March 03. 11:14 Ráadásul itt működik Vas megye egyetlen kutyastrandja Átadták Vas megye egyetlen kutyastrandját 2019. August 21. 07:32 is.

Parkoló, szelektív gyűjtők és a klasszikus fa vécé.
olvasó

Olvasónk pedig egy esti sétája során felfedezte, hogy már van illemhely is, nem kell többé a bokrok közé szaladgálni. Ráadásul klasszikus pottyantós és még papír is van benne. Meg is örökítette nekünk.

És még papír is van benne.
olvasó

A modern szelektív hulladékgyűjtők mellett ott látható a klasszikus udvari fa vécé. Tetszik nekünk az építmény, köszönet érte a készítőknek!

Ha pedig a környéken szeretnél egyet túrázni, itt van néhány ajánlatunk, nem csak tavaszra. Ide menj, ha dagonyázás nélkül akarod élvezni a tavasz csodáit! 2021. March 06. 07:22

Látott valami érdekeset, izgalmasat, szokatlant? Írja meg nekünk, vagy küldjön róla fotót. Akár névtelenül, titkosított üzenetküldő rendszerünkön keresztül itt , vagy facebook messengeren ide kattintva. Esetleg emailben, itt: jelentem_KUKAC_nyugat_PONT_hu

Hozzászólások

A cikkekhez csak regisztrált felhasználóink szólhatnak hozzá. Kérjük, jelentkezzen be, vagy ha még nem tette, regisztráljon.

A szerkesztőség fenntartja magának a jogot, hogy a cikkekhez nem kapcsolódó kommenteket moderálja, törölje. A részletes moderálási szabályokért ide kattintson!

Jelentem