Weboldalunkon cookie-kat használunk, melyek célja, hogy teljesebb szolgáltatást nyújtsunk látogatóink részére. További információ

Eddig: 0 0 0 0 0 0 0 / 2 500 000 Ft, még 0 nap

Ilyen klasszikus favécét építettek az Abért-tóhoz!

Nyugisabb lesz a séta és még bió is!

Tagadhatatlan, hogy az egyik legszebb Szombathely közeli sétahely az Abért-tó. Ön kitalálná, mi köti össze az Abért-tavat a világűrrel? March 03. 11:14 Ráadásul itt működik Vas megye egyetlen kutyastrandja Átadták Vas megye egyetlen kutyastrandját 2019. August 21. 07:32 is.

Parkoló, szelektív gyűjtők és a klasszikus fa vécé.
olvasó

Olvasónk pedig egy esti sétája során felfedezte, hogy már van illemhely is, nem kell többé a bokrok közé szaladgálni. Ráadásul klasszikus pottyantós és még papír is van benne. Meg is örökítette nekünk.

És még papír is van benne.
olvasó

A modern szelektív hulladékgyűjtők mellett ott látható a klasszikus udvari fa vécé. Tetszik nekünk az építmény, köszönet érte a készítőknek!

Ha pedig a környéken szeretnél egyet túrázni, itt van néhány ajánlatunk, nem csak tavaszra. Ide menj, ha dagonyázás nélkül akarod élvezni a tavasz csodáit! March 06. 07:22

Kedves Olvasó!

Hangot szeretnénk adni nektek! Kérjük, segítsetek nekünk abban, hogy elindítsuk új stúdiónkat, és hogy minél több beszélgetést és videót készíthessünk veletek, nektek!

Látott valami érdekeset, izgalmasat, szokatlant? Írja meg nekünk vagy küldjön róla fotót, akár névtelenül is facebook messengeren ide kattintva vagy emailben: jelentem@nyugat.hu

Hozzászólások

A cikkekhez csak regisztrált felhasználóink szólhatnak hozzá. Kérjük, jelentkezzen be, vagy ha még nem tette, regisztráljon.

A szerkesztőség fenntartja magának a jogot, hogy a cikkekhez nem kapcsolódó kommenteket moderálja, törölje. A részletes moderálási szabályokért ide kattintson!

Jelentem