Ismét indul a Nyugat.hu karneváli fotópályázata, te pedig ismét küldheted nekünk a karneváli fotóidat!l!

Szép, érdekes képeket kérünk, hadd lássa mindenki!

Lapunk 16. éve rendezi meg a Savária Karneválról szóló fotópályázatát Szigorú harcos portrékkal győzött a karnevál legjobb fotósa 2017. January 13. 10:24 ! Ugye, milyen szép szám? Reméljük, mindenki felkészült már, s olyan bombasztikusabb felvételeket akar készíteni, amik akkorát durrannak, hogy ahhoz képest még egy történelmi ostromágyú is hangyaszellentésnek hat?!

Viszont tessék figyelmesen végigolvasni lejjebb az infókat, ugyanis ma már egy újabb módszert is bevezetünk a beküldésekhez, ami sokkal egyszerűbb nevezést tesz lehetővé.

Milyen kép esélyes a nyerésre?

Ezt továbbra is elkerülhetetlennek tartjuk megvilágítani, hiszen az elmúlt években továbbra is rengetegen próbálkoztak olyan fotókkal, amiket valószínűleg előttük és utánuk is meglőttek már százan - vagyis unalmas fotókkal. Na, ezek nem lesznek esélyes versenyzők.
Tehát nem feltétlenül egy nagytotálra vágyunk a felvonulókról, vagy az őket néző tömegről, az árusok portékáiról, esetleg az aktuális darab egy részletéről. Olyan jeleneteket keresünk, amiket egyéni látásmóddal mutat be a fotós, olyan karakteres arcokra, amiket egy utánozhatatlan pillanatban sikerült elkapni, de leginkább olyan felvételeket, amik az idei karneválnak egy sosem látott oldalát hangsúlyozzák. Legyen benne gondolat, abból annyira rossz már nem sülhet ki!

A legfontosabb tudnivalók

Nemrég újítunk a nevezés módszertanát illetően. Csináltunk egy nyugatos aloldalt, ide kell kattintani hozzá, innen feltölteni a képeket sokkal könnyebb és tisztább érzés, mint bármilyen e-mailben csatolgatni. Ami lehet, hogy meg sem jön. Ez viszont biztosan azonnal befut hozzánk!

Ha mégse boldogulsz, adunk egy mail címet is, ahova küldheted a képeidet: ide küldd !

Na, és akkor nézzük a további kötelezően teljesítendő feltételeket az egyenlő esélyek nevében:

A képfájl maximális mérete 2 MB, a formátum kizárólag JPEG lehet! A fotó hosszabbik oldala minden esetben minimum 1280 pixel legyen. Egy személy maximum 10 db saját készítésű képpel pályázhat. Ne felejtse feltüntetni elérhetőségét! A fényképek beérkezési határideje: 2018. október 1. éjfél.

Amit nyerni lehet, mert ugyebár lehet nyerni Egy hétvégét két személyre egy wellnesshotelbe, ahol el lehet kicsit engedni ezt a megfeszült 2018-as évet. A legjobb képeket pedig nanáhogy kiállítjuk idén is!

Egy kis kedvcsinálónak itt azelőző pályázat eredményhirdetésről készült tudósításunk Szigorú harcos portrékkal győzött a karnevál legjobb fotósa 2017. January 13. 10:24 . Valamint a győztessel készült interjúnk.

Szúrós tekintet

Fotópályázatunkon a zsűri értékelése alapján első helyezést ért el Sermesic Zoltán, Szúrós tekintet című képével. Zoltán magát amatőr fotósnak vallja, mi azért hozzá tesszük, hogy kategóriájában nem számít kezdőnek. A 46 éves banai gépészmérnök sokat fotózik szabadidejében és ez látszik is képein, meglátásán.

Karneváli fotópályázat eredményhirdetés
Garai Antal Atom

Nem minden évben, de gyakran eljön Szombathelyre a Savaria Karneválra. Vélhetően jövőre is itt lesz, ugyanis a nyereményekkel többek közt egy fotós belépő is jár, amivel a karneválon sok-sok helyre bejuthat majd. Természetesen nagyon meglepte a végeredmény, nem számított az első helyre.

Látott valami érdekeset, izgalmasat, szokatlant? Írja meg nekünk, vagy küldjön róla fotót. Akár névtelenül, titkosított üzenetküldő rendszerünkön keresztül itt , vagy facebook messengeren ide kattintva . Esetleg emailben, itt: jelentem_KUKAC_nyugat_PONT_hu

Hozzászólások

A cikkekhez csak regisztrált felhasználóink szólhatnak hozzá. Kérjük, jelentkezzen be, vagy ha még nem tette, regisztráljon.

A szerkesztőség fenntartja magának a jogot, hogy a cikkekhez nem kapcsolódó kommenteket moderálja, törölje. A részletes moderálási szabályokért ide kattintson!

Savaria Karnevál 2018