Weboldalunkon cookie-kat használunk, melyek célja, hogy teljesebb szolgáltatást nyújtsunk látogatóink részére. További információ

Kígyóznak a sorok a Markusovszky-kórház oltópontja előtt

„Egyszerre 18 embert hívnak be a váróba, de így sem halad jól a sor” - meséli az egyik oltásra váró olvasónk.

Csütörtök reggel egyik olvasónkat behívták oltásra a szombathelyi Markusovszky-kórházba. Ahogy mesélte, egy kis teremben kellett várakozniuk, ahová egyszerre 16-18 embert hívnak be, hogy gyorsítani tudják a folyamatot. Ám olvasónk járványügyi szempontból ezt finoman szólva sem tartja szerencsés megoldásnak.

A tömeg másoknak is feltűnt. Kaptunk egy fényképet egy másik olvasónktól, aki szintén ma délelőttre kapott időpontot. Jól látható rajta, hogy mekkora sor torlódott fel a kórházban lévő oltópont előtt.

Olvasónk fotója a helyszínről.
Olvasó

Ezt, és a két héttel ezelőtti tömegjelenetet „Totális káosz van itt kérem” – Szerdán reggel összeomlás volt a szombathelyi oltópontoknál February 24. 10:08 látva egyre érthetőbb, hogy Szombathely polgármestere miért jelentette be, hogy az önkormányzat három tömeges oltópontot alakít ki Az országban elsőként városi tömeges oltópontok indulnak Szombathelyen - frissített March 10. 15:14 a városban, melyek a terv szerint jövő hét elején startolnak.

Telefonon próbáltuk elérni dr. Stánitz Évát, a Markusovszky-kórház új orvosigazgatóját, Új orvosigazgatója van a Markusovszky-kórháznak March 04. 09:39 de cikkünk megjelenéséig nem sikerült felvennünk vele a kapcsolatot. Amint megtudunk valamit arról, hogy miért alakult ki ekkora sor, frissítjük cikkünket.

Látott valami érdekeset, izgalmasat, szokatlant? Írja meg nekünk vagy küldjön róla fotót, akár névtelenül is facebook messengeren ide kattintva vagy emailben: jelentem@nyugat.hu

Kapcsolódó cikkeink

Az országban elsőként városi tömeges oltópontok indulnak Szombathelyen - frissített

A tervek szerint már jövő hét elején elindulnak a hűtők és az oltások a Savaria moziban, a Képtárban és a Schrammel-múzeumban.

„Totális káosz van itt kérem” – Szerdán reggel összeomlás volt a szombathelyi oltópontoknál

Száznál is több ember egymás hegyén-hátán, késés és fejetlenség az SZTK előtt. Van, ahol flottul megy.

Új orvosigazgatója van a Markusovszky-kórháznak

Dr. Stánitz Éva váltotta március 1-jével dr. Káldy Zoltánt.

Hozzászólások

A cikkekhez csak regisztrált felhasználóink szólhatnak hozzá. Kérjük, jelentkezzen be, vagy ha még nem tette, regisztráljon.

A szerkesztőség fenntartja magának a jogot, hogy a cikkekhez nem kapcsolódó kommenteket moderálja, törölje. A részletes moderálási szabályokért ide kattintson!

Jelentem

Tovább az oldalra