Weboldalunkon cookie-kat használunk, melyek célja, hogy teljesebb szolgáltatást nyújtsunk látogatóink részére. További információ

Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés

Koczka Tibor: Nincs helye Szombathely közéletében annak, aki lehazaárulózza politikai ellenfeleit

A polgármester-jelölt Hende Csaba hétfő esti kijelentéseire reagált Hende képviselői irodája előtt.
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés

Koczka Tibor független, a Pro Savaria és a Jobbik által támogatott képviselőjelölt Hende irodája előtt azt mondta, nincs helye Szombathely közéletében annak, aki lehazaárulózza politikai ellenfeleit, s Hende Csaba ezt hétfő este megtette .

A szabad sajtó nem létezhet nélküled. Támogasd a Nyugat.hu-t!
Támogatom

Így sokadszor bizonyosodott be, hogy Hende a gyűlöletkeltés, a békétlenség, az árokásás pártján áll

– mondta.

Hende Csaba a Fidesz hétfő esti szombathelyi kampánygyűlésén Hétfőn az MMIK-ban sok minden kiderült, például hogy tud még mozgósítani a szombathelyi Fidesz 2019. September 24. 00:12 hazaárulózott egy jót, azt mondta, hogy Nemény András a közelmúltban Brüsszelben a bevándorlásról egyeztetett, arról, hogyan lehetne a magyar kormányt kikerülve migránsokat hozni Szombathelyre. És rávezette a jelenlevőket, hogy mondják ki, micsoda is az ilyen ember:

Hazaáruló

– skandálták többen.

Koczka Tibor, a háttérben Hende Csaba irodája
Szilágyi József (telefonos fotó)

Koczka Tibor szerint Szombathelynek nyugalomra van szüksége, a város akkor fejlődik, ha együttműködés van a politikai erők között. Hozzátette, azt Hende sem gondolhatja, hogy a közgyűlésben csak fideszes képviselők lesznek a választások után, márpedig így olyanokat hazaárulózott le, akikkel később neki is és a fideszes képviselőknek is együtt kell dolgozniuk.

A polgármester-jelölt szerint Hende azzal érte el a politikai többség szétverését a városban, hogy leárulózta azokat, akik nem értettek egyet vele. Mostanra pedig eljutott odáig, hogy az ellenfeleit hazaárulónak nevezze.

Koczka emlékeztetett rá, hogy az az ember viselkedik így, aki először elárulta az MDF-et, a polgári köröket, majd egész Magyarországot, hiszen honvédelmi miniszterként nem tudta időben megépíttetni a határt védő kerítést.

Kijelentette, Szombathelynek olyan polgármesterre van szüksége, aki békét tud teremteni, a város érdeleit képviseli, a jobboldali értékek mentén. Mint mondta, Balázsy Péter nem alkalmas polgármesternek, mert szó nélkül hagyta, hogy Hende hazaárulózzon, és ellenségnek nyilvánítson olyan embereket, akikkel közösen kell majd dolgoznia, miközben Balázsy beszédében éppen békét hirdetett.

Megkérdeztük, úgy értsük-e a kijelentéseit, hogy lemondásra szólította fel Hende Csabát. Koczka azt mondta, Hendét 2022-ig megválasztották országgyűlési képviselőnek a szombathelyi választópolgárok, de a magyar politikatörténetben is van rá példa, hogy valaki önként lemondott a mandátumáról, miután elfogadhatatlan kijelentéseket tett.

Látott valami érdekeset, izgalmasat, szokatlant? Írja meg nekünk vagy küldjön róla fotót, akár névtelenül is facebook messengeren ide kattintva vagy emailben: jelentem@nyugat.hu
Hirdetés
Hirdetés

Hozzászólások

A cikkekhez csak regisztrált felhasználóink szólhatnak hozzá. Kérjük, jelentkezzen be, vagy ha még nem tette, regisztráljon.

A szerkesztőség fenntartja magának a jogot, hogy a cikkekhez nem kapcsolódó kommenteket moderálja, törölje. A részletes moderálási szabályokért ide kattintson!

Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés

Önkormányzati választás 2019

Hirdetés