Weboldalunkon cookie-kat használunk, melyek célja, hogy teljesebb szolgáltatást nyújtsunk látogatóink részére. További információ

A szombathelyi MSZP tiltakozik a közgyűlés elhalasztása miatt és rendkívüli ülést akar

Közleményükben azt írják, ezzel eloszlatnák a gyanút, hogy Czeglédy Csaba miatt halasztották el a közgyűlést.

A hétvégén írtuk Czeglédy Csaba részt akart venni a csütörtöki szombathelyi közgyűlésen, erre gyorsan elhalasztották az ülést 2018. June 03. 16:57 , hogy hiába jelentette be korábban Puskás Tivadar polgármester, hogy június 7-én tartják a következő közgyűlést, váratlanul elhalasztották azt. Az MSZP szerint ennek köze lehet ahhoz, hogy Czeglédy Csaba, előzetesben lévő képviselő kérte az ügyészségtől, hogy részt vehessen az ülésen.

Ugyanis, ha Czeglédy június 15-ig megjelenik a közgyűlésen, akkor megtarthatja mandátumát, és nem lesz ősszel előrehozott választás választókerületében.

Közben a szombathelyi MSZP kiadott egy közleményt is:

A szombathelyi MSZP közleménye

A szombathelyi közgyűlés ellenzéki frakciója tiltakozását fejezi ki az ellen, hogy Puskás Tivadar polgármester az áprilisi közgyűlésen bejelentett június 7-i időpontra nem hívta össze a város közgyűlését. Tiltakozunk az ellen a módszer ellen is, hogy erről nem tájékoztatta z ellenzéki képviselőket, akik így hiába vettek ki szabadságot a közgyűlés meghirdetett napjára.

Kérdésre a polgármester el nem készült előterjesztésekre hivatkozott, ezzel elismerve azt, hogy két hónapja nem dolgoznak a városházán.

Mivel halaszthatatlan feladatok vannak a városban, frakciónk rendkívüli közgyűlés összehívását kezdeményezte, melyben többek között a város tisztasága, az elégtelen fűnyírási munkavégzés, a játszóterek rossz állapota valamint a szúnyogirtásra tett javaslat lenne a téma.

Ezúton is kérjük Puskás Tivadart és a Fidesz frakciót, hogy a város érdekében dolgozzanak, és hívják össze a közgyűlést az eredeti időpontra. Így eloszlathatnák azt a feltételezést, ami szerint valójában egész más okból nem tartanak közgyűlést. A céljuk az, hogy leteljen az az egy év, amin belül ha Czegédy Csaba nem jelenik meg közgyűlésen, elveszik képviselői mandátuma.

Frakciónk munkára készen várja a városvezetést június 7-én. Dolgozzunk Szombathelyért!

dr. Nemény András
Éljen Szombathely frakció
frakcióvezető

Látott valami érdekeset, izgalmasat, szokatlant? Írja meg nekünk vagy küldjön róla fotót, akár névtelenül is facebook messengeren ide kattintva vagy emailben: jelentem@nyugat.hu

Hozzászólások

A cikkekhez csak regisztrált felhasználóink szólhatnak hozzá. Kérjük, jelentkezzen be, vagy ha még nem tette, regisztráljon.

A szerkesztőség fenntartja magának a jogot, hogy a cikkekhez nem kapcsolódó kommenteket moderálja, törölje. A részletes moderálási szabályokért ide kattintson!

Vélemény

Tovább az oldalra