Weboldalunkon cookie-kat használunk, melyek célja, hogy teljesebb szolgáltatást nyújtsunk látogatóink részére. További információ

Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés

A szombathelyi MSZP tiltakozik a közgyűlés elhalasztása miatt és rendkívüli ülést akar

Közleményükben azt írják, ezzel eloszlatnák a gyanút, hogy Czeglédy Csaba miatt halasztották el a közgyűlést.
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés

A hétvégén írtuk Czeglédy Csaba részt akart venni a csütörtöki szombathelyi közgyűlésen, erre gyorsan elhalasztották az ülést 2018. June 03. 16:57 , hogy hiába jelentette be korábban Puskás Tivadar polgármester, hogy június 7-én tartják a következő közgyűlést, váratlanul elhalasztották azt. Az MSZP szerint ennek köze lehet ahhoz, hogy Czeglédy Csaba, előzetesben lévő képviselő kérte az ügyészségtől, hogy részt vehessen az ülésen.

A szabad sajtó nem létezhet nélküled. Támogasd a Nyugat.hu-t!
Támogatom

Ugyanis, ha Czeglédy június 15-ig megjelenik a közgyűlésen, akkor megtarthatja mandátumát, és nem lesz ősszel előrehozott választás választókerületében.

Közben a szombathelyi MSZP kiadott egy közleményt is:

A szombathelyi MSZP közleménye

A szombathelyi közgyűlés ellenzéki frakciója tiltakozását fejezi ki az ellen, hogy Puskás Tivadar polgármester az áprilisi közgyűlésen bejelentett június 7-i időpontra nem hívta össze a város közgyűlését. Tiltakozunk az ellen a módszer ellen is, hogy erről nem tájékoztatta z ellenzéki képviselőket, akik így hiába vettek ki szabadságot a közgyűlés meghirdetett napjára.

Kérdésre a polgármester el nem készült előterjesztésekre hivatkozott, ezzel elismerve azt, hogy két hónapja nem dolgoznak a városházán.

Mivel halaszthatatlan feladatok vannak a városban, frakciónk rendkívüli közgyűlés összehívását kezdeményezte, melyben többek között a város tisztasága, az elégtelen fűnyírási munkavégzés, a játszóterek rossz állapota valamint a szúnyogirtásra tett javaslat lenne a téma.

Ezúton is kérjük Puskás Tivadart és a Fidesz frakciót, hogy a város érdekében dolgozzanak, és hívják össze a közgyűlést az eredeti időpontra. Így eloszlathatnák azt a feltételezést, ami szerint valójában egész más okból nem tartanak közgyűlést. A céljuk az, hogy leteljen az az egy év, amin belül ha Czegédy Csaba nem jelenik meg közgyűlésen, elveszik képviselői mandátuma.

Frakciónk munkára készen várja a városvezetést június 7-én. Dolgozzunk Szombathelyért!

dr. Nemény András
Éljen Szombathely frakció
frakcióvezető

Látott valami érdekeset, izgalmasat, szokatlant? Írja meg nekünk vagy küldjön róla fotót, akár névtelenül is facebook messengeren ide kattintva vagy emailben: jelentem@nyugat.hu
Hirdetés
Hirdetés

Hozzászólások

A cikkekhez csak regisztrált felhasználóink szólhatnak hozzá. Kérjük, jelentkezzen be, vagy ha még nem tette, regisztráljon.

A szerkesztőség fenntartja magának a jogot, hogy a cikkekhez nem kapcsolódó kommenteket moderálja, törölje. A részletes moderálási szabályokért ide kattintson!

Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés

Vélemény

Hirdetés