Balázsy Péter adta át a Mága által összehegedült adományt

Az összeg elég csekély a kormány által adott 350 millióhoz képest.

Lapunk is beszámolt Hende Csaba tegnap este Mága Zoltánnal tolta a Fidesz bigáját 2019. October 02. 19:36 Mága Zoltán múlt keddi, jótékonysági koncertjéről. Akkor arról írtunk, hogy Hende Csaba közvetlenül a dalok előtt tartott egy közel négy perces beszédet. Mivel egy hete volt az idősek világnapja, városunk országgyűlési képviselője köszöntötte a nyugdíjasokat.

Balázsy Péter facebook oldal

Ezután pedig Puskás Tivadar polgármestert, Kecskés László és Sátory Károly képviselőjelölteket, valamint Balázsy Péter polgármesterjelöltet is üdvözölte. Mivel jótékonysági koncert volt az esemény apropója, megkérte a közönséget, hogy adakozzanak, ugyanis ahogy Hende is mondta,

Az Úr szereti a jókedvű adakozót

.

Balázsy Péter ma Facebook oldalán számolt be arról, hogy tegnap át is adták a 310 ezer forintnyi adományt. Az összeget helyi idősekkel foglalkozó klubok kapták, és ezen felül még ötven tiszteletjegyet is átadtak, amelyek a hegedűművész bécsi koncertjére szólnak.

Így aki kicsit matekozik akár ki is számolhatja, hogy az adófizetőknek mennyibe kerül átlagban egy Mága jótékonysági koncert. Ehhez képest pedig ennyi volt az adomány.

Mága Zoltán facebook oldala

Kedves gesztus Mága részéről a felajánlás és az, hogy a pénz mellé újévi fellépésére is adott jegyeket. Ám ha figyelembe vesszük azt, hogy az állam 350 millióval támogatta a 100 templomi jótékonysági koncertsorozatot, akkor elég karcsúnak tűnik ez az összeg.

Látott valami érdekeset, izgalmasat, szokatlant? Írja meg nekünk, vagy küldjön róla fotót. Akár névtelenül, titkosított üzenetküldő rendszerünkön keresztül itt, vagy facebook messengeren ide kattintva. Esetleg emailben, itt: jelentem_KUKAC_nyugat_PONT_hu

Hozzászólások

A cikkekhez csak regisztrált felhasználóink szólhatnak hozzá. Kérjük, jelentkezzen be, vagy ha még nem tette, regisztráljon.

A szerkesztőség fenntartja magának a jogot, hogy a cikkekhez nem kapcsolódó kommenteket moderálja, törölje. A részletes moderálási szabályokért ide kattintson!

Önkormányzati választás 2019