Eddig: 352 020 / 3 000 000 Ft, 20 támogató. Még11nap.
Légy része az igazságnak!

Milyen is a szombathelyi Fő tér, és hová kell körforgalom városunkban

Ez az a hét, ami a kampány nyitányával ért véget.

Tudtuk mi, de héten szembesültünk azzal, hogy a szombathelyi Fő tér hajdani átépítése nem éppen szerencsésen sikerült. Nos, a szombathelyi Fő tér nagyon távol van attól, hogy „szörnyű városi pokol” legyen, ráadásul a képek egymás mellé helyezése is kissé manipulatív, hiszen csak a tér egyik oldalát mutatják, ráadásul az egyik láthatóan tavasszal vagy nyáron, míg a másik télen készült. Minden további az írásban. Külföldi és magyar internetes közösségek össztüzében a szombathelyi Fő tér 2022. February 09. 19:00

Szombathely egykor és ma
Nyugat.hu
Megmutatjuk, mi van a színfalak mögött!
Támogasd a Nyugat.hu-t!
Támogatom

Vas megye mással is az országos érdeklődés közepébe került as héten. Gyermekhalál Csepregen Gyermekhalál Csepregen - lezárta a rendőrség a Bartók utca egy szakaszát 2022. February 08. 14:12 - lezárta a rendőrség a Bartók utca egy szakaszát - szólt a szomorú cím, akkor még feltételezésekkel, hogy aztán nyugvópontra jusson a dolog, ha ilyet lehet ebben az ügyben.

Gyermekhalál Csepregen, helyszínelők a Bartók Béla utcán
TM/Nyugat.hu
Később kiderült Nem bántalmazásba halhatott bele a csepregi kisfiú 2022. February 12. 06:48 , hogy a 2,5 éves gyermek gyulladásos betegségben vesztette életét az otthonában. A rendőrségi közlemény ennek fényében máris más megvilágításba kerül:

„A Vas Megyei Rendőr-főkapitányság Bűnügyi Osztálya halált okozó segítségnyújtás elmulasztása bűntett elkövetésének gyanúja miatt folytat nyomozást, jelenleg ismeretlen tettessel szemben” – állt a rendőrségi kommünikében az eset másnapján, február 9-én. Ez pedig jelentheti azt, hogy a beteg gyermek nem került szakszerű ellátásra, orvoshoz az állapota ellenére. Vizsgálat tárgyát képezi az is, volt-e valaki a beteg gyermekkel a halálakor.

Gyermekhalál Csepregen - Fotó: 112Press
TM/Nyugat.hu

Mindezek után egy körforgalom A szombathelyi önkormányzat építi meg 15 év után a vállalkozó helyett a körforgalmat a Gagarin utca végén 2022. February 11. 11:43 nem oszt és nem szoroz, de az élet mégis megy tovább. öröm azért mégis, hogy a szombathelyi önkormányzat építi meg 15 év után a vállalkozó helyett a körforgalmat a Gagarin utca végén, a közgyűlés 100 millió forintot tesz félre arra az építkezésre, amit magántőkéből kellett volna megcsinálni már régen.

Gagarin körforgalom
Nagy Jácint

Szijjártó Péter is járt Szombathelyen, mert letették Szijjártó Péter Szombathelyen járt, mert letették a Galambos Logistic új központjának alapkövét 2022. February 11. 18:38 a Galambos Logistic új központjának alapkövét. A 5,6 milliárd forintos beruházást az állam 1,9 milliárd forinttal támogatja. A beruházás maga egy 15 ezer négyzetméteres logisztikai központ, ami 5,6 milliárd forintba kerül.

Galambos Logistic alapkőletétel, Szijjártó Péter
Facebook/Szijjártó Péter

Megfejtettünk valamit ezen a héten: ha valaki azt mondja nekem, hogy 2022 februárjában a Felcsút - bocsánat, Puskás Akadémia - vezeti majd Egy igazi magyar csoda! A felcsúti focicsapat vezeti a bajnokságot 2022. February 10. 19:23 a labdarúgó NB I. tabelláját, minden bizonnyal a térdemet csapkodtam volna a röhögéstől, és azonnal szondáért kiáltok.

Pedig tessék megkapaszkodni, 19 forduló után 12 győzelemmel, 4 döntetlennel és 3 vereséggel, 40 ponttal jelenleg ők állnak az OTP Bank Liga élén. A kis falu előnye kettő egység a Ferencváros-Kisvárda duó előtt. A sorrend tehát a következő: Orbán-Kubatov-Seszták . Nagyjából rendben is vagyunk elvtársak, a főnököt nem illik megelőzni.

Eltörpül az Orbán ház a stadion méretei mellett
Mészáros Zsolt

Göncz Árpádra is emlékeztünk, aki most lett volna Tolmácsért, poénokért és lazaságért sem kellett a szomszédba mennie: Göncz Árpád ma lenne száz éves 2015. October 08. 17:16 száz éves, akinek tolmácsért, poénokért és lazaságért sem kellett a szomszédba mennie.

Göncz Árpád és felesége Gödön – 1991
-

Végezetül a héten derítettük ki, hogy hány nyugdíjas Hány nyugdíjas van ma Magyarországon? – Mennyi az átlagnyugdíj? 2022. February 10. 15:21 van ma Magyarországon? – Mennyi az átlagnyugdíj? Nos, nem is volt olyan könnyű összeszedni az adatokat, merthogy a Nyugdíjbiztosítás Főigazgatóság honlapján 2017 óta nincsenek statisztikák, de a végére csak kikerekedett valami.

Nyugdíjas, postás, nyugdíj
MTI/Balogh Zoltán
Látott valami érdekeset, izgalmasat, szokatlant? Írja meg nekünk, vagy küldjön róla fotót. Akár névtelenül, titkosított üzenetküldő rendszerünkön keresztül itt , vagy facebook messengeren ide kattintva . Esetleg emailben, itt: jelentem_KUKAC_nyugat_PONT_hu

Hozzászólások

A cikkekhez csak regisztrált felhasználóink szólhatnak hozzá. Kérjük, jelentkezzen be, vagy ha még nem tette, regisztráljon.

A szerkesztőség fenntartja magának a jogot, hogy a cikkekhez nem kapcsolódó kommenteket moderálja, törölje. A részletes moderálási szabályokért ide kattintson!

Csak Szombathely

Tovább az oldalra