Továbbra is keményen dolgoznak a szombathelyi plakátrongálók

Ezúttal Koczka Tibor és Nemény András plakátjai estek áldozatul.

Hétfőn lapunk is beszámolt Horogkeresztet festettek az Éljen Szombathely képviselőjelöltjének összes plakátjára a választókerületében 2019. September 23. 10:56 arról, hogy ismeretlenek horogkeresztet festettek György István Péter, az Éljen Szombathely képviselőjelöltjének plakátjaira. Emellett György még szemöldököt, szakállat és fekete hajat is kapott, így őt a rongáló Feketeszakállnak keresztelte el.

Nyugat.hu

Ma azonban újabb alkotásokat találtunk a városban. Ezúttal két polgármesterjelölt, Koczka Tibor (független) és Nemény András (Éljen Szombathely) plakátjait vették célba az utcai

művészek

. A Szent Imre herceg útján Koczka Tibornak rajzoltak alkoholos filccel kackiás betyárbajuszt.

Varga Mátyás

Nemény András plakátjait is újragondolták a Horváth Boldizsár körúton. A politikus homlokára fordított keresztet, valamint az AIDS szót írta fel az ismeretlen elkövető. Ez is annak a jele, hogy igencsak felfokozott hangulat uralkodik a városban.

Látott valami érdekeset, izgalmasat, szokatlant? Írja meg nekünk, vagy küldjön róla fotót. Akár névtelenül, titkosított üzenetküldő rendszerünkön keresztül itt, vagy facebook messengeren ide kattintva. Esetleg emailben, itt: jelentem_KUKAC_nyugat_PONT_hu

Hozzászólások

A cikkekhez csak regisztrált felhasználóink szólhatnak hozzá. Kérjük, jelentkezzen be, vagy ha még nem tette, regisztráljon.

A szerkesztőség fenntartja magának a jogot, hogy a cikkekhez nem kapcsolódó kommenteket moderálja, törölje. A részletes moderálási szabályokért ide kattintson!

Önkormányzati választás 2019