Eddig: 1 671 363 / 3 000 000 Ft, 80 támogató. Még6nap.
Légy része az igazságnak!

Ön megfürdene az Ördög medencéjében?

Még nézni is borzongató.

Az 1700 méter széles Viktória a legszélesebb vízesés a világon. A különleges természeti jelenség Zambia és Zimbabwe határán található.

A víz mintegy 100 métert zuhan a mélybe.

zambiatourism.com

A sok ezer év alatt Zambézi folyó vize medencéket vájt a sziklákba. Ezek közül talán a leghíresebb a Devil’s Pool (az Ördög medencéje), amely közvetlenül a zuhatag előtt alakult ki.

zambiatourism.com

Nemcsak páratlan látványban lehet része annak, aki megmártózik benne, de adrenalin szintjével sem gond, egyrészt a karnyújtásnyira való mélység miatt, másrészt már az odajutás is kacifántos, merthogy némi sziklamászás és úszás is kell hozzá.

Még a látvány is hátborzongató.

Légy része az igazságnak! 2023. november 27-től december 11-ig tart támogatás-gyűjtő kampányunk. Ennek során 3 millió forintot szeretnénk összegyűjteni. Minden forint számít!

Látott valami érdekeset, izgalmasat, szokatlant? Írja meg nekünk, vagy küldjön róla fotót. Akár névtelenül, titkosított üzenetküldő rendszerünkön keresztül itt , vagy facebook messengeren ide kattintva . Esetleg emailben, itt: jelentem_KUKAC_nyugat_PONT_hu

Hozzászólások

A cikkekhez csak regisztrált felhasználóink szólhatnak hozzá. Kérjük, jelentkezzen be, vagy ha még nem tette, regisztráljon.

A szerkesztőség fenntartja magának a jogot, hogy a cikkekhez nem kapcsolódó kommenteket moderálja, törölje. A részletes moderálási szabályokért ide kattintson!

Tudtad-e?