Orbán Ráhel nem celebkedik, értéket teremt

A bababolti szülinapon szólaltatták meg a miniszterelnök, saját lábán álló leányát.

Az Odu Store, vagyis Orbán Ráhel bababoltja nemrég ünnepelte a második születésnapját, a Blikk pedig a helyszínen forgatott. Ha már ott voltak, akkor meg is szólaltatták a miniszterelnök lányát.

Ráhel elmondta, biztos volt abban, hogy a vállalkozása megéri a második évfordulóját, hiszen amúgy sem rövidtávra terveztek. De, azt is megtudhattuk, hogy a bababolt hosszú távú befektetés, ha nem így lenne, mindenki ezt tolná.

A miniszterelnök lánya arra is kitért, hogy ő a dolgozó anyák azon prototípusa, aki akkor és ott dobja el a pelenkát dolgozik, ahol tud. Elmondása szerint a gyereket nevelő nők legnagyobb problémája az időbeosztással van, függetlenül attól, hogy dolgozik, nem dolgozik, vagy háztartást vezet.

A nemrég nyilvánossá vált Instagram-oldaláról is kérdezték, amire a férje, Tiborcz István BDPST Konceptje miatt volt szükség, hiszen ez a "történetmesélésről és a narratíváról" szól, a sajátját pedig ő maga akarja elmondani mindenkinek.

Sosem volt célom egyébként, hogy celebbé váljak. Azt gondolom, hogy elég sok értéket teremtünk és nagyon jó dolgokat csinálunk ahhoz, hogy inspirálhassunk másokat is, és a social media platform remek lehetőség erre.

- tette hozzá Orbán Ráhel.

Látott valami érdekeset, izgalmasat, szokatlant? Írja meg nekünk, vagy küldjön róla fotót. Akár névtelenül, titkosított üzenetküldő rendszerünkön keresztül itt, vagy facebook messengeren ide kattintva. Esetleg emailben, itt: jelentem_KUKAC_nyugat_PONT_hu

Hozzászólások

A cikkekhez csak regisztrált felhasználóink szólhatnak hozzá. Kérjük, jelentkezzen be, vagy ha még nem tette, regisztráljon.

A szerkesztőség fenntartja magának a jogot, hogy a cikkekhez nem kapcsolódó kommenteket moderálja, törölje. A részletes moderálási szabályokért ide kattintson!

Vélemény