Weboldalunkon cookie-kat használunk, melyek célja, hogy teljesebb szolgáltatást nyújtsunk látogatóink részére. További információ

Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés

Koczka Tibor polgármester-jelöltségét támogatja a Pro Savaria

Koczka Tibort támogatja Molnár Miklós, Szombathely alpolgármestere, aki a Pro Savaria színeiben jutott a közgyűlésbe már több alkalommal is.
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés

Mivel a Koczka Tibor által megnevezett értékekkel és célokkal, a polgári jobboldali szemléletmóddal a Pro Savaria Egyesület teljes mértékben egyetért, és nemrég be is jelentette Koczka Tibor, Szombathely fideszes alpolgármestere polgármester-jelöltként indul pártja és az ellenzék jelöltjei ellen 2019. August 06. 10:46 , hogy polgármester-jelöltként indul a választásokon, ezért őt támogatja az egyesület.

A szabad sajtó nem létezhet nélküled. Támogasd a Nyugat.hu-t!
Támogatom

Röviden ez volt a lényege Molnár Miklós sajtótájékoztatójának, amit a Pannónia étterem emeleti kistermében tartott. Mint mondta, a helyszín is jelképes, Szombathely egyik legrégebbi épületéről van szó, aminek önmagában is polgári jellege van.

Szilágyi József (telefonos fotó)

Molnár kifejtette, hogy a Pro Savaria 2002-es megalakulásánál is polgári jobbközép értékeket nevezett meg, és ezeket azóta is következetesen képviseli. Ez a józan ész, a következetesség, a szakértelem, a nyugalom politikája.

Molnár hasonló szavakat használt, mint nemrég Koczka Koczka Tibor, Szombathely fideszes alpolgármestere polgármester-jelöltként indul pártja és az ellenzék jelöltjei ellen 2019. August 06. 10:46 , amikor azt mondta, a városnak városvezetőkre, nem pártirányításra, és nem helytartókra van szüksége.

Megkérdeztük, mi a véleménye Marton Zsolt volt fideszes alpolgármester posztjáról Marton Zsolt is elindulna a Fidesz jelöltjével szemben az önkormányzati választáson 2019. August 02. 09:43 , aki azt írta, ha a Pro Savaria önálló polgármester-jelöltet állít, és a jelölt Molnár Miklós lesz, akkor ő is beáll az egyesület mögé. Molnár kijelentette, ő úgy értelmezte Marton írását, hogy a jelenlegi helyzet nem zárja ki Marton indulását.

Szilágyi József (telefonos fotó)

Molnár megjegyezte, hogy a következő hetekben közlik a választással kapcsolatos híreiket, egyébként mind a 14 választókerületben indítanak képviselőjelöltet, akiket már ki is választottak.

Újabb kérdésünkre Molnár azt is kifejtette, ha lesz rá igény, akkor az idén is megszervezik a jelöltek közti vitasorozatot, hiszen az értelmes politikai vita is a polgári értékek között van.

Szombathelynek jelenleg három ismert polgármesterjelöltje van. A Fidesz Balázsy Pétert, az Éljen Szombathely választási szövetség Nemény Andrást indítja, és mostantól Koczka Tibor a harmadik, függetlenként.

Szombathelynek egyébként biztosan új polgármestere lesz ősztől, hiszen a jelenlegi polgármestert, Puskás Tivadart nem indítja a Fidesz.

Információink szerint a szombathelyi Jobbik pár nap múlva áll ki a sajtó elé, hogy beszámoljanak a politikai folytatásról.

Látott valami érdekeset, izgalmasat, szokatlant? Írja meg nekünk vagy küldjön róla fotót, akár névtelenül is facebook messengeren ide kattintva vagy emailben: jelentem@nyugat.hu
Hirdetés
Hirdetés

Hozzászólások

A cikkekhez csak regisztrált felhasználóink szólhatnak hozzá. Kérjük, jelentkezzen be, vagy ha még nem tette, regisztráljon.

A szerkesztőség fenntartja magának a jogot, hogy a cikkekhez nem kapcsolódó kommenteket moderálja, törölje. A részletes moderálási szabályokért ide kattintson!

Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés

Önkormányzati választás 2019

Hirdetés