Weboldalunkon cookie-kat használunk, melyek célja, hogy teljesebb szolgáltatást nyújtsunk látogatóink részére. További információ

Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés

Önök örülnek, hogy programokkal töltik meg a Fő teret

Szavazásunk végeredménye legalábbis ezt mutatja, a fanyalgók csak elenyésző számban reprezentálták magukat. Mi pedig ismét voksolásra hívjuk Önöket: milyen hatással volt 2008 nyara a szerelmi életére?
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés

Ön mit szól a Fő tér nyári programjaihoz? - kérdeztük, s olvasóink egy része böcsülettel leszavazott. A végeredmény: Önök jobbára kifejezetten örülnek annak, hogy Szombathely belvárosa kilépett a tetszhalotti státuszból.

178-an, szavazóink 51 százaléka vallotta, hogy

gratula, ideje volt már egy kis életet lehelni a térre.

Már ez is abszolút többség, de ha ehhez hozzáadjuk azt, hogy 110-en (31%) voksoltak az

öröm és boldogság! amelyiken tudok, részt is veszek

lehetőségre, akkor a nyolcvan százalékos arány bizony egyértelműsíti, hogy a Fő teret pezsgetni kell, amennyire lehet.

36-an (10%) mondták még azt, hogy

nem találták el az ízlésemet, de értékelem az erőfeszítést

, potom 16-an (5%), hogy

zavaróan hangos, gondolhatnának a pihenni vágyókra is

, és alig 11-en (3%) nyomtak arra, hogy nem kellenek a progik, vigyék őket jó messzire. Nekik esetleg egy tanyasi házat javasolnánk otthonul, lehetőség szerint olyan helyszínen, ami még Magyarország hivatalos térképén is a fehér folt kategóriába esik. A többieknek meg jó szórakozást, mert az Agorások szerint még bőségesen számíthatunk koncertekre, előadásokra, egyebekre a város szívében. Amíg az időjárás engedi.

Következő kérdésünk így hallik: milyen hatással volt 2008 nyara az Ön szerelmi életére? Voksoljon, járuljon hozzá a nép hangjához!

Látott valami érdekeset, izgalmasat, szokatlant? Írja meg nekünk vagy küldjön róla fotót, akár névtelenül is facebook messengeren ide kattintva vagy emailben: jelentem@nyugat.hu
Hirdetés
Hirdetés

Hozzászólások

A cikkekhez csak regisztrált felhasználóink szólhatnak hozzá. Kérjük, jelentkezzen be, vagy ha még nem tette, regisztráljon.

A szerkesztőség fenntartja magának a jogot, hogy a cikkekhez nem kapcsolódó kommenteket moderálja, törölje. A részletes moderálási szabályokért ide kattintson!

Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés

Szavazás

Hirdetés