Ellepi az otthagyott szemét a szombathelyi Széchenyi utcát

Olvasónk lefotózta, milyen állapotok vannak ott.

Most már tényleg túl sokáig tart a szombathelyi Berzsenyi tér és környékének felújítása, újabb olvasótól újabb levelet kaptunk a Széchenyi tér állapotáról. Ott élő vagy ott dolgozó olvasóink levelei és fotói alapján bemutattuk már, hogyan törik fel az éppen lerakott térköveket Légkalapáccsal törik fel a frissen lerakott térköveket a szombathelyi Széchenyi utcában 2017. July 25. 14:23 , hogyan betonozták be a pinceablakokat Még a pinceablakokat is bebetonozták a szombathelyi Széchenyi utcában 2017. July 30. 17:30 , hogyan lehetne barátságosabbá tenni a térkődzsungelt Olvasónk megoldást talált a szombathelyi térkősivatagra 2017. October 02. 08:10 . Írtunk arról is, hogy a közel egy évig elhúzódó felújítás mekkora bosszúságokat okoz Hatalmas bosszúság a lakóknak és mérhetetlen kár az üzleteknek a szombathelyi Széchenyi utca felújítása 2017. July 12. 09:17 .

Most pedig arról kaptunk képeket, hogy a szél hogyan hordja szét a munkások által otthagyott szemetet. Pedig elég lett volna a műszak végén egy kis takarítás, így már sokkal komolyabban kell majd nekiállni.

Olvasó
Olvasó
Olvasó
Olvasó
Látott valami érdekeset, izgalmasat, szokatlant? Írja meg nekünk, vagy küldjön róla fotót. Akár névtelenül, titkosított üzenetküldő rendszerünkön keresztül itt , vagy facebook messengeren ide kattintva . Esetleg emailben, itt: jelentem_KUKAC_nyugat_PONT_hu

Hozzászólások

A cikkekhez csak regisztrált felhasználóink szólhatnak hozzá. Kérjük, jelentkezzen be, vagy ha még nem tette, regisztráljon.

A szerkesztőség fenntartja magának a jogot, hogy a cikkekhez nem kapcsolódó kommenteket moderálja, törölje. A részletes moderálási szabályokért ide kattintson!

Jelentem