Weboldalunkon cookie-kat használunk, melyek célja, hogy teljesebb szolgáltatást nyújtsunk látogatóink részére. További információ

Tegyenek kukákat a Perint partjára! - kéri olvasónk

Meg- megújuló szemétlerakók vannak Szombathelyen.

"Próbálkoztam segítséget kérni a régi Perint-parti vashíd mellett levő szeméthalmaz elszállítása miatt, eddig nem történt változás.

Mivel sokan járunk arra, igény lenne hulladékgyűjtők felállítására, mert, ahogy látható, a többség nem szórja el a szemetet,de a felhalmozott kupacokba rakott hulladék így tovább nem tárolható. A gyűjtők kihelyezése a mellékúton keresztül megoldható, a szemet elszállítása is."

Olvasónk leveléből idéztünk, aki fotókat is küldött.

Olvasó

A vashíd mellett valóban régóta halmozódik a szemét, látszik, hogy lerakóhelynek használják. Az illegális lerakók elleni küzdelem nem áll nyerésre, hiába szüntettek meg Elkezdődött a háború az illegális hulladéklerakók ellen Szombathelyen January 19. 15:34 tíz lerakóhelyet az év elején.

Olvasó

Még a belváros közepén is hagynak ott gumiabroncsokat Kidobott autógumi az Uránia udvarban - A város szélén is küzdenek az illegális hulladéklerakókkal February 27. 07:16 a kukák mellett, amiket egyébként rendre teleszemetelünk Hagyománytisztelet - Megint teleszemetelik a kukákat Szombathelyen April 16. 16:59 . A főutak mellett is tízezer tonnányi hulladékot szórunk el Tízezer tonnányi hulladékot hagyunk el az utak mellett April 12. 10:40 évente.

Egyre világosabb, hogy nem a szemét mennyiségével van a gond.

Látott valami érdekeset, izgalmasat, szokatlant? Írja meg nekünk vagy küldjön róla fotót, akár névtelenül is facebook messengeren ide kattintva vagy emailben: jelentem@nyugat.hu

Hozzászólások

A cikkekhez csak regisztrált felhasználóink szólhatnak hozzá. Kérjük, jelentkezzen be, vagy ha még nem tette, regisztráljon.

A szerkesztőség fenntartja magának a jogot, hogy a cikkekhez nem kapcsolódó kommenteket moderálja, törölje. A részletes moderálási szabályokért ide kattintson!

Jelentem

Tovább az oldalra