Weboldalunkon cookie-kat használunk, melyek célja, hogy teljesebb szolgáltatást nyújtsunk látogatóink részére. További információ

Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés

Sokan mennek majd színházba - de nem mindenki vesz bérletet

Kíváncsiak voltunk, mennyire sikeres a Weöres Sándor Színház bérletkampánya, hányan vesznek majd bérletet? Úgy tűnik, többen mennek majd jeggyel az előadásokra, mint bérlettel.
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés

Tíz napig szavazhattak a Nyugat.hu olvasói: örülnek-e a színháznak, vesznek-e majd bérletet vagy jeggyel járnak az előadásokra, látják-e értelmét ennek az egésznek, illetve ki tudják-e egyáltalán gazdálkodni a jegyek vagy bérletek árát?

Sokan vesznek majd bérletet

Összesen 266-an kattintották el a véleményüket. Jordán Tamásék bérletkampánya (a természetesen nem reprezentatív) minta szerint alapjában véve sikeres volt: mindent összevetve többen jelölték be a

végre van színház, minden előadáson ott leszek!

válaszlehetőséget (92 jelölték be az első két kérdést), mint az

amire kíváncsi vagyok, arra majd jeggyel megyek

verziót, amire 84-en szavaztak.

Meglepően nagy volt azoknak a száma, akik szerint az egész színházdolognak semmi értelme, akiket abszolút nem érdekel ez az egész és felesleges pénzkidobásnak tartják - 47 ilyen szavazat érkezett.

Az anyagi helyzet is mérvadó

Az viszont már kevésbé meglepő (pláne a mostani gazdasági válság idején), hogy bőven akadtak olyanok, akik egyszerűen anyagi megfontolásból nem járnak majd a Weöres Sándor Színház előadásaira - 43 szavazó vallotta be ezt.

Mi, amúgy szerkesztőségileg azért azon leszünk, hogy azok is úgy érezzék magukat, mintha ott lettek volna, akik ilyen vagy olyan okból nem ülhetnek a közönség soraiban. Mert mi láttuk a bérletkampány bemutatkozó előadását. Jó volt. Én megszavazom a bizalmat nekik: a többi is ez lesz. És nem baj, hogy újabb színfolttal bővül Szombathely palettája. Sőt.

Következő szavazásunk:

ennél jóval praktikusabb témát céloz: mondja, Ön használ tömegközlekedési eszközöket?

Látott valami érdekeset, izgalmasat, szokatlant? Írja meg nekünk vagy küldjön róla fotót, akár névtelenül is facebook messengeren ide kattintva vagy emailben: jelentem@nyugat.hu
Hirdetés
Hirdetés

Hozzászólások

A cikkekhez csak regisztrált felhasználóink szólhatnak hozzá. Kérjük, jelentkezzen be, vagy ha még nem tette, regisztráljon.

A szerkesztőség fenntartja magának a jogot, hogy a cikkekhez nem kapcsolódó kommenteket moderálja, törölje. A részletes moderálási szabályokért ide kattintson!

Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés

Szavazás

Hirdetés