Weboldalunkon cookie-kat használunk, melyek célja, hogy teljesebb szolgáltatást nyújtsunk látogatóink részére. További információ

Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés

A szombathelyi Fidesz szerint szocialista kézi vezérlés alá került a szombathelyi közmédia

Egy levélre hivatkozva állítják, a Médiaközpont szándékosan nem kérdezte meg egy üggyel kapcsolatban Balázsy Pétert.
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés

Ahogy arról lapunk is beszámolt, tegnap a Fidesz-polgármesterjelöltje azzal az indokkal javasolt más helyszínt Balázsy Péter azt javasolja, legyen polgármester-jelölti vita, mégpedig nyilvános, az egyetem dísztermében 2019. September 30. 12:21 a választási vitának, hogy „a hétvégén felmerült több olyan információ, amely megkérdőjelezi a Médiaközpont pártatlanságát”.

A szabad sajtó nem létezhet nélküled. Támogasd a Nyugat.hu-t!
Támogatom

Minden bizonnyal erre az ügyre célzott Balázsy Péter:


A Fidesz Szombathelyi Szervezetének sajtóközleménye

Felháborító és egyben szomorú bizonyíték jelent meg a helyi médiában arról, hogyan került szocialista kézi vezérlés alá a szombathelyi közmédia. A levélben olvashatók szerint a Szombathelyi Médiaközpont - Nemény András által kinevezett - ügyvezetője, Halmágyi Miklós utasítást ad arra, hogy egy politika közleménnyel kapcsolatban Balázsy Pétert, a Fidesz-KDNP polgármesterjelöltjét ne kérdezzék meg. Eddig is nyilvánvaló volt, hogy a városi közmédia teljes mértékben a szocialisták politikai irányítása alatt áll, ám most vált teljesen egyértelművé.

Szombathelyihirlap.hu

Úgy gondoljuk, hogy egy ilyen esemény után a nyilvános bocsánatkérés lenne a legkevesebb a szocialista Nemény Andrástól és kinevezettjétől. Valamint tartoznak annyival a szombathelyi embereknek, hogy lemondásukat is benyújtják. Nemény Andrást pedig felszólítjuk, hogy hagyjon fel a politikai ámokfutásaival, hazugságaival.

Fidesz Szombathelyi Szervezete

Látott valami érdekeset, izgalmasat, szokatlant? Írja meg nekünk vagy küldjön róla fotót, akár névtelenül is facebook messengeren ide kattintva vagy emailben: jelentem@nyugat.hu
Hirdetés
Hirdetés

Hozzászólások

A cikkekhez csak regisztrált felhasználóink szólhatnak hozzá. Kérjük, jelentkezzen be, vagy ha még nem tette, regisztráljon.

A szerkesztőség fenntartja magának a jogot, hogy a cikkekhez nem kapcsolódó kommenteket moderálja, törölje. A részletes moderálási szabályokért ide kattintson!

Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés

Önkormányzati választás 2019

Hirdetés