Eddig: 1 671 363 / 3 000 000 Ft, 80 támogató. Még6nap.
Légy része az igazságnak!

Egy kis tavasz a télben

Nyílik az aranyeső Jákfán.

Idén ősszel is beköszöntött a tavasz Vas megyében – írtuk Idén ősszel is beköszöntött a tavasz Vas megyében 2022. November 30. 16:59 még november végén, amikor több olvasónktól is kaptunk képeket nyíló virágokról és termő gyümölcsökről.

De a december és az igazi mínuszok beköszöntével is maradtak még túlélők. Szellő Mónika Jákfáról küldött nekünk fotót egy nyíló aranyesőbokorról.

„Tavasz a télben. Jákfa 2022.12.12.” – fűzte hozzá röviden és tömören.

Szellő Mónika

Légy része az igazságnak! 2023. november 27-től december 11-ig tart támogatás-gyűjtő kampányunk. Ennek során 3 millió forintot szeretnénk összegyűjteni. Minden forint számít!

Látott valami érdekeset, izgalmasat, szokatlant? Írja meg nekünk, vagy küldjön róla fotót. Akár névtelenül, titkosított üzenetküldő rendszerünkön keresztül itt , vagy facebook messengeren ide kattintva . Esetleg emailben, itt: jelentem_KUKAC_nyugat_PONT_hu

Hozzászólások

A cikkekhez csak regisztrált felhasználóink szólhatnak hozzá. Kérjük, jelentkezzen be, vagy ha még nem tette, regisztráljon.

A szerkesztőség fenntartja magának a jogot, hogy a cikkekhez nem kapcsolódó kommenteket moderálja, törölje. A részletes moderálási szabályokért ide kattintson!

Jelentem