Weboldalunkon cookie-kat használunk, melyek célja, hogy teljesebb szolgáltatást nyújtsunk látogatóink részére. További információ

Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés

Tetkó lesen a szombathelyi Tófürdőn

Varrva jó a bőr? A strandolók bátran villantották meg tetoválásaikat, nem törődnek az olyan sablonszöveggel, hogy mutat majd tíz év múlva a bőrdísz. Nézzék meg a tetkószemlén készült galériánkat!
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés

Legyen szó akár apró, akár egy egész testrészt borító mintáról, feltűnő helyre varrott vagy intimebb részt díszítő képről, a Tófürdőn strandolókat nem kellett sokáig győzködni, hogy egy kép erejéig megörökíthessük tetoválásaikat Mi mindent nem festünk magunkra! – tetkó divatok 2003. November 25. 03:47 . Mint tettük ezt már korábban Tetkó körút a Tófürdőn 2007. August 18. 18:36 is.

Persze azért akadt egy-két tartózkodó kérelem, aki a tetkó egyediségére hivatkozva nem vállalta a rögtönzött modellkedést, ők bőrdíszük nem mindennapi látványát nem akarták megosztani a nagyközönséggel.

A tetoválások palettája igencsak színes és széles, az angyaltól a pillangóig, az oroszlántól a meséből jól ismert Fülesig, a nonfiguratív mintáktól a kínai krikszkrakszokig mindent megtaláltunk a fürdőzők testén. Az utóbbi esetében végülis a tartalom csak másodlagos, az a lényeg, hogy jól nézzenek ki az egyébként csak tolmács segítségével lefordítható jelek.

Tetko divat a szombathelyi Tófürdőn
Még több kép a galériában!
sadness

Sokan voltak, akik csak egy-két kisebb mintát varrattak magukra, de annál többen, akiken egy egész galériára való díszelgett. És hogy ne hagyjuk ki az extrém testrészeket, a pálmát ezen a körúton Tetkó körút a Tófürdőn 2007. August 18. 18:36 egy vagány csaj vitte, aki az ajka belső felére varratott képet.

Tetko divat a szombathelyi Tófürdőn
Még több kép a galériában!
sadness

Kíváncsiak vagyunk, Ön milyen mintát varratna magára, akkor is, ha már van tetoválása, illetve ha éppen bővíteni szeretné a tetkói gyűjteményét! Szavazzon!

Látott valami érdekeset, izgalmasat, szokatlant? Írja meg nekünk vagy küldjön róla fotót, akár névtelenül is facebook messengeren ide kattintva vagy emailben: jelentem@nyugat.hu
Hirdetés
Hirdetés

Hozzászólások

A cikkekhez csak regisztrált felhasználóink szólhatnak hozzá. Kérjük, jelentkezzen be, vagy ha még nem tette, regisztráljon.

A szerkesztőség fenntartja magának a jogot, hogy a cikkekhez nem kapcsolódó kommenteket moderálja, törölje. A részletes moderálási szabályokért ide kattintson!

Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés

Szavazás

Hirdetés