Újabb hajmeresztő közlekedési jelenetet rögzítettek Szombathelyen

Erre mondják, hogy hajszál híján. A felvétel néhány hónappal korábban készült.

Nem ez az első közlekedési videó, amelyet olvasótól kaptunk, és sajnos a megörökített közlekedési jelenet sem számít újabban szélsőségesen extrémnek.

A felvétel néhány hónappal korábban készült – írta kísérőlevelében olvasónk, és erről a zöld növényzet is tanúskodik.

A videón az láthatjuk, hogy egy gépjármű halad a szombathelyi Szent Márton utcán a Zanati út irányába. Először a külső sávban megy, majd a Nádasdy utcai kereszteződés előtt behúzódik a belső sávba.

Már majdnem átér lámpás a kereszteződésen, amikor teljesen váratlanul megjelenik egy fekete VW a bal oldalán, amint éppen a szembejövő sávban előzi, hogy aztán centiken múljon, hogy nem ütközik bele az ott a piros lámpánál váró autókba. Ehhez az is kellett, hogy a felvételt készítő olvasónk ráfékezzen.

Erre mondják, hogy hajszál híján.

Hozzá kell tennünk, hogy arrafelé lehet valami a levegőben, ami hajmeresztő mutatványokra készteti a sofőröket.

A Zanati úton rögzítettek már gyorsulási versenyt, Kis utcai autóverseny a Zanati úton 2020. March 16. 16:52 életveszélyesen őrjöngő fiatalt Ezek a mai fiatalok: a Zanati úton őrjöngő fiatal sofőr után most itt a vezetés közben mobilozó srác 2019. April 08. 19:00 és egykerekező motorost Szlalomozó, egykerekező „nagymenő” a szombathelyi Zanati úton 2020. November 17. 16:24 is.

Emlékezetes volt egy Opel Vörösmarty utcai előzése Újabb hajmeresztő száguldozó Szombathely utcáin 2018. September 27. 13:01 is, és ha Szent Márton utca és környéke, akkor a kerékpárosok sem akarnak kimaradni a meghökkentő mutatványokból. Veszélyesen élni: Bátor biciklis a Szent Márton utcában, laza előzés a Zanati úton 2018. October 20. 18:34

Látott valami érdekeset, izgalmasat, szokatlant? Írja meg nekünk, vagy küldjön róla fotót. Akár névtelenül, titkosított üzenetküldő rendszerünkön keresztül itt , vagy facebook messengeren ide kattintva. Esetleg emailben, itt: jelentem_KUKAC_nyugat_PONT_hu

Kapcsolódó cikkeink

Kis utcai autóverseny a Zanati úton

Ez az útszakasz valamiért csábít a virtusra. Nézheti videón...

Ezek a mai fiatalok: a Zanati úton őrjöngő fiatal sofőr után most itt a vezetés közben mobilozó srác

Reméljük, mindenki nagyon jól tudja, hogy óriási felelőtlenség vezetés közben nyomkodni a telefont. Az pedig, hogy egyesek még menőzve közzé is teszik ezt a közösségi oldalakon, sokakban felnyomja a pumpát.

Szlalomozó, egykerekező „nagymenő” a szombathelyi Zanati úton

Biztos nem tudta, hogy valaki felveszi. Ha tudta volna, nem ökörködött volna egy forgalmas főúton.

Újabb hajmeresztő száguldozó Szombathely utcáin

A Vörösmarty utcán mutatott be hajmeresztő manővert az Opel.

Veszélyesen élni: Bátor biciklis a Szent Márton utcában, laza előzés a Zanati úton

Két újabb videónk van a szombathelyi közlekedési kultúráról. És ezekért nem Puskás Tivadar a felelős.

Hozzászólások

A cikkekhez csak regisztrált felhasználóink szólhatnak hozzá. Kérjük, jelentkezzen be, vagy ha még nem tette, regisztráljon.

A szerkesztőség fenntartja magának a jogot, hogy a cikkekhez nem kapcsolódó kommenteket moderálja, törölje. A részletes moderálási szabályokért ide kattintson!

Jelentem