Mélypont a gyűlöletkampányban - mélypont az orvosi hozzáállásban

Dr. Farkas György kritikája.
 
 

Mélypont a gyűlöletkampányban - mélypont az orvosi hozzáállásban

Dr. Farkas György kritikája.
 
 
 
 
Tetszünk, ugye? Akkor lájkolj minket! 
 

Mélypont a gyűlöletkampányban - mélypont az orvosi hozzáállásban

Dr. Farkas György kritikája.

Bár illúzióim már nincsenek, azt gondoltam, hogy Kövér László, Orbán Viktor és a többi kissamec eddigi gyűlöletbeszédeit nem lehet alulmúlni. Tévedtem! A Szombathelyi 7 Nap című közpénzből készített kampánykiadvány legutolsó számának 2. oldalán „Migránsok és veszélyek – orvosi szemmel „ című interjúkivonatban dr.Kecskés László főorvosnak ez sikerült.

Az, hogy egy gyűlölni kívánt kisebbség fertőzéseket terjeszt, nem ismeretlen a történelemben, így volt ez 1915-ben Törökországban az örményellenes, a 30- as években Németországban a zsidóellenes, később a tuszi – hutu mészárlásokat előkészítő propagandakampányokban is, és sajnos még lehet sorolni az elborzasztó példákat. Nem sok idő kellett egyik esetben sem, hogy a fertőzések terjesztését az adott lakosság elhiggye, és a már nem embereknek, csak patkányoknak tartott „fertőzésterjesztőket” módszeresen legyilkolja.

Mindezen történelmi példák és tanulságok után ott tartunk 2016-ban Magyarországon, hogy egy orvos pestissel, himlővel, kanyaróval, a magyarok kipusztulásának víziójával riogat? Természetesen számos probléma vár megoldásra mind a MENEKÜLTEK (!), mind a bevándorolni szándékozó gazdasági bevándorlók tekintetében. Az általánosító gyűlöletkeltésnek kizárólag negatív következményei lehetnek és sajnos már erre is van példa, elég, ha csak a bevándorlóellenes Brexit–kampány után agyonvert lengyel buszsofőrre gondolunk. De ne menjünk messzire, a legutóbb állami kitüntetéssel elismert romák, zsidók, liberálisok, újabban Ferenc pápa elleni gyűlöletkeltésben élenjáró szerző írásait nem sokkal a romagyilkosságok sorozata követte!

Magyarországon 2016-ban a betegek szavazatai alapján egy Jemeni származású gyermekorvos lett az év orvosa. Megyénkben is számos más országban született orvos dolgozik, akik országunkat választották második hazájuknak és közmegelégedésre gyógyítják a MAGYAR embereket. Valamikor ők is bevándorlók voltak…

Ismerem Kecskést doktort, tudom, ha olvasná is levelem, nem érezne szégyenérzést és nem kérne bocsánatot kollégaitól, akikkel nap mint nap találkozik a kórház folyosóján, vagy szakmai rendezvényeken.

Én most helyette megteszem, szégyellem magam, és elnézést kérek a cikkben foglaltak miatt a megyénkben dolgozó dr.Al-Aamri Khaliltól, dr. Al Hamdi Mohamedtől, dr.Moghadam Mohammad Rasoultól, dr.Emmanuel Nwankpa-tól, dr.Hamed Abdentől és a többiektől is akik hazánk megbecsült tagjaivá váltak az évek során.

Kérem őket, Ők ne általánosítsanak! A magyar orvosok többsége nem gyűlöletkeltő, hanem empatikus a betegeivel, bárhonnét jöttek is, nem a menekültek ellátására elköltött 350 millió Forintot sajnálja, hanem a közpénzből ellopott Milliárdokat, amiknek valóban jó helye lenne a magyar egészségügyben és nem felejtette még el az orvosi esküjében foglaltakat!

dr. Farkas György balesetsebész, sebész szakorvos, egészségügyi szakközgazdász Szombathely

 

 

Támogass, hogy még több és jobb cikkeket írhassunk!

A Nyugat.hu, amit épp most olvasol, háttérhatalom nélkül, hirdetésekből és támogatásokból tartja fenn magát. Célunk a hiteles, igazságkereső hírgyártás, a jó tartalom. Ehhez kérjük támogatásodat! Kattints és légy részese a szabadságnak.

 

Látott valami érdekeset, izgalmasat, szokatlant? Írja meg nekünk vagy küldjön róla fotót, akár névtelenül is: jelentem_KUKAC_nyugat_PONT_hu

 

 


 
 

 
 
 

 
 

 
 
 
 
 
 
 

Hirdetés

Hirdetés