Hivatalosan is Balázsy Péter a Fidesz szombathelyi polgármester-jelöltje

Kósa Lajos, a párt önkormányzati kampányfőnöke jelentette be Szombathelyen.

Kósa kitűnő jelöltnek nevezte Balázsy Pétert, szerinte a jelölt önkormányzati tapasztalatai alapján tovább tudja vinni Szombathely ügyét. Azt is megjegyezte, hogy szükségük van a városoknak a kormány szövetségére, ezért is fontos, hogy a Fidesz jelöltjét támogassák a választásokon.

Balázsy azt mondta, a kormány támogatásával minden adott, hogy Szombathely még élhetőbb város legyen.

Balázsy Péter így köszönte meg a jelölését a Facebookon:

A szombathelyi Fidesz június 21-én választotta meg Puskás Tivadar ősszel megy, Balázsy Péter lesz a Fidesz polgármesterjelöltje 2019. June 21. 05:45 polgármester-jelöltnek Balázsy Péter megyei jegyzőt, de hivatalosan eddig ezt nem jelentették be. Balázsyt még aznap bemutattuk olvasóinknak Ki is az a Balázsy Péter, aki a Fidesz polgármester-jelöltje lesz Szombathelyen? 2019. June 21. 17:11 , és arról is írtunk Három vezető fideszesnek jött rosszul Balázsy Péter megjelenése Szombathelyen 2019. June 23. 07:45 , hogy több fideszesnek sem jött jól az új jelölt.

A szombathelyi Fidesz mai küldöttgyűlésén állítólag döntenek a párt képviselő-jelöltjeiről is, de erről még nincsenek információk.

Látott valami érdekeset, izgalmasat, szokatlant? Írja meg nekünk, vagy küldjön róla fotót. Akár névtelenül, titkosított üzenetküldő rendszerünkön keresztül itt , vagy facebook messengeren ide kattintva. Esetleg emailben, itt: jelentem_KUKAC_nyugat_PONT_hu

Hozzászólások

A cikkekhez csak regisztrált felhasználóink szólhatnak hozzá. Kérjük, jelentkezzen be, vagy ha még nem tette, regisztráljon.

A szerkesztőség fenntartja magának a jogot, hogy a cikkekhez nem kapcsolódó kommenteket moderálja, törölje. A részletes moderálási szabályokért ide kattintson!

Önkormányzati választás 2019