Bálok a finisben: vadász, szimfonikus, hastáncos, Halmay, fürdő

Lassan véget ér a báli szezon, de azért még akad miből csemegézni. Újabb hat bálról mutatunk képeket, videókat.

Vas Megyei Vadászbál

A korábbi években megszokott módon Bük-fürdőn, a Fürdő étteremben gyűltek össze a vadászok a megye talán legnagyobb, legnépesebb báljára.

Vas Megyei Vadászbál - 2013.
Vas Megyei Vadászbál - 2013.
Tánczos Mihály

A vendégek nem is fértek el egy galériában, mivel igyekeztünk minden asztaltársaságot megörökíteni. Így aki ott volt a bálon, de az első galériában nem találta meg magát, még ne csüggedjen, nézze meg második galériánkat is!

Vas Megyei Vadászbál - 2013.
Második galériánk fotócsapdával készült
Tánczos Mihály

Rövid videónkban vadász-szignálok csendülnek fel.

Fürdő Bál

Szintén Bük-fürdőn rendezték a 20. Fürdő Bált.

20. Fürdő Bál Bük-fürdőn
20. Fürdő Bál Bük-fürdőn
Tánczos

Videónkban éppen afrikai kalandokra táncolnak a bálozók.

Párduc, oroszlán, gorilla...

Halmay bál

A Halmay Zoltán Olimpiai Hagyományőrzők báljára ezúttal is sokan elmentek a szombathelyi Tóvendéglőbe. A meglepetésvendég a még mindig szemtelenül fiatal illuzionista, Nagy Jonathan volt, aki új mutatványokkal is készült, és egy tervezett nagy számból is ízelítőt adott. Dekoratív partnere másodpercek alatt öltözött át különböző ruhákba a lepel mögött. Talán nem is kell mondanunk, hogy ez csak illúzió, egy igazi nő ilyenre nem képes. Jonathan ráadásul csalódást is okozott egy vendégnek, akitől elkért egy ötezrest, majd addig simogatta a bankót, amíg az át nem változott tízezressé. Az öröm azonban korai volt, a bűvész megint csak ötezrest adott vissza.

Halmay Bál 2013. - Szombathely, Tófürdő
A megkötözés még nem olimpiai szám
Tánczos Mihály

Szimfonikus Farsang

A Savaria Szimfonikus Zenekar télbúcsúztató komolytalan komolyzenéjével már foglalkoztunk Szimfonikus farsang: szigorúan komolytalan zenével 2013. February 05. 07:43 , most viszont képeket is mutatunk az eseményről.

Szimfonikus Farsang - Robert Houlihan
Szimfonikus Farsang - Robert Houlihan
Garai Antal Atom

Aki pedig szeretne egy kicsit többet, az indítsa el videónkat, ahol részleteket hallhat az előadott művekből.

Részlet a Szimfonikus Farsangból

Gothard SZM Bál

A Gothard Jenő Iskola SZM bálján nem csak iskolai ügyekről beszélgettek a bálozók, a táncparkettet is sikerrel koptatták.

Gothard SZM Bál Szombathelyen, a Tóvendéglőben
Gothard SZM Bál Szombathelyen, a Tóvendéglőben
Tánczos Mihály

Orient-tál Jótékonysági Bál

A hangulatról hastáncosok és a Savaria Legio katonái gondoskodtak. Az utóbbiak nem feledkeztek el a bál háziasszonyának, Mirának a születésnapjáról sem. Ahogy kell, kíméletlenül felköszöntötték, emlékeztetve előrehaladott korára. Ajándékul pedig egy Magdi anyust megidéző otthonkát kapott és egy hancúr-ruhát. A közönség "vedd fel!" skandálására Mira beadta a derekát, de a szexi ruha helyett az otthonkát vette fel és táncot lejtett benne.

Orient-tál Jótékonysági Bál 2013.
Életképek a hangulatos bálból
Tánczos Mihály

Összeállításunkat hastáncos videóval zárjuk.

Látott valami érdekeset, izgalmasat, szokatlant? A szerkesztőségünkkel szeretne közölni valamit? Írja meg nekünk, vagy küldjön róla fotót. Akár névtelenül, titkosított üzenetküldő rendszerünkön keresztül itt, vagy facebook messengeren ide kattintva. Esetleg emailben, itt: [email protected]

Hozzászólások

A cikkekhez csak regisztrált felhasználóink szólhatnak hozzá. Kérjük, jelentkezzen be, vagy ha még nem tette, regisztráljon.

A szerkesztőség fenntartja magának a jogot, hogy a cikkekhez nem kapcsolódó kommenteket moderálja, törölje. A részletes moderálási szabályokért ide kattintson!

Bálok 2013