Weboldalunkon cookie-kat használunk, melyek célja, hogy teljesebb szolgáltatást nyújtsunk látogatóink részére. További információ

Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés

IPA Bál táncoló főrendőrökkel

A nemzetközi rendőrszervezet (IPA) szombathelyi szervezete az idén is megtöltötte a Tóvendéglő báltermét. Megmutatjuk.
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés

Servo per amikeco - azaz barátsággal szolgálni -, ez áll az IPA zászlaján és alapvetően a barátságról, a munka- és munkán kívüli kapcsolatok ápolásáról szól a szervezet. Az IPA-nak nem csak rendőr tagjai vannak, pénzügyőrök, volt határőrök, pártolók is eljöttek a már hagyományosnak számító bálra. A megnyitó beszédében a Vas megyei főkapitányi posztról az országos rendőri vezetésbe távozó dr. Halmosi Zsolt tábornok tréfálkozott, mielőtt jó szórakozást kívánt a megjelenteknek.

IPA Bál 2013. a szombathelyi Tóvendéglőben
Első galériánkban asztaltársaságokat örökítettünk meg
Tánczos Mihály
A szabad sajtó nem létezhet nélküled. Támogasd a Nyugat.hu-t!
Támogatom

A báli meghívó fotóján szereplő, bevetési ruhában táncoló rendőr ugyan nem lépett fel, de a Lorigo TSE táncosai igen. Őket már a báli vacsora - pl. a vasi dödölle vadpörkölttel - elfogyasztása után, a somlói galuska majszolása közben nézhették a bálozók.

A táncoslábúak ezúttal is élőzenére ropták: Marton Tamás és Horváth Tamás gondoskodott a hangulatról, és már a nyitószámra megtelt a táncparkett. Galériánkban megtekinthető, hogyan forgatták meg párjukat a rendőri vezetők és a díszvendégek. Halmosi tábornok mellett lekaptuk a vasi bűnügyi igazgatót, dr. Tánczi Tibort, a tapolcai IPA elnököt, Horváth Zsoltot, illetve az IPA magyar szekciójának alelnökét, Mészáros Máriát is. Szalai Péter, a Rendőrökért Közbiztonsági Alapítvány elnöke és Füst László pénzügyőr alezredes sem úszta meg fényképezőgépünket.

IPA Bál 2013. - Szombathely, Tóvendéglő
Második galériánk a táncé
Tánczos Mihály

Más báloktól eltérően az IPA Bálon még éjfél előtt megejtették a tombolasorsolást, amint megérkezett a szombathelyi szervezet elnöke, Ribes Attila. Ő addig igazoltan volt távol, lánya szalagavatóján vett részt. Mivel tombolaszelvényként kizárólag a belépő szolgált, így a sok ajándék miatt szinte senki nem távozott üres kézzel. A fődíjat Horváth Ferenc, a kőszegi szervezet titkára nyerte. A Halmosi család két headsettel lett gazdagabb, a tábornok és felesége szelvényét is ilyen nyereménynél húzták ki, ami kisebb derültséget keltett a teremben. Nagy sikere volt az IPA tortának is.

A beszélgetésekbe belefülelve nem sok rendőrségi témát hallhattunk, de a szolgálati nyugdíjba vonuló országos rendőrfőkapitány, Hatala József altábornagy több helyen is szóba került. Már csak azért is, mert a helyére a szintén Vas megyéből érkező Papp Károlyt javasolta a belügyminiszter.

Látott valami érdekeset, izgalmasat, szokatlant? Írja meg nekünk vagy küldjön róla fotót, akár névtelenül is facebook messengeren ide kattintva vagy emailben: jelentem@nyugat.hu
Hirdetés
Hirdetés

Kapcsolódó cikkeink

Férfizaklató dívák, IPA- és Rotary bál - Báli beszámoló

Leizzasztották a megkörnyékezett férfiakat a dívák az MSH-ban. A Tóvendéglőben rendőrök, a Claudiusban a Rotary Club támogatói mulattak. Bőséges kép és videóanyag az éjszakából.

IPA Farsangi Bál a Tóvendéglőben

A nemzetközi rendőrszervezet (IPA) szombathelyi szervezete is megtartotta hagyományos farsangi bálját.

Magyar rendőrök sikere a nemzetközi versenyen

Hét ország 17 rendőrcsapata mérkőzött meg egymással Szlovéniában az IPA rendezvényén. Somogy MRFK tarolt, Fejér megye csapata lett a második.

Hozzászólások

A cikkekhez csak regisztrált felhasználóink szólhatnak hozzá. Kérjük, jelentkezzen be, vagy ha még nem tette, regisztráljon.

A szerkesztőség fenntartja magának a jogot, hogy a cikkekhez nem kapcsolódó kommenteket moderálja, törölje. A részletes moderálási szabályokért ide kattintson!

Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés

Bálok 2013

Hirdetés