Weboldalunkon cookie-kat használunk, melyek célja, hogy teljesebb szolgáltatást nyújtsunk látogatóink részére. További információ

Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés

Ezek megőrültek! - Jelmezes fúvós farsang Kőszegen

A megye legféktelenebb, legőrültebb farsangi buliját ezúttal is a kőszegi fúvósok hozták össze. Sok képpel és videóval mutatjuk meg, milyen volt.
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés

A neves öltönygyártók és divattervezők valószínűleg nem foglalják imáikba a kőszegi fúvósok hagyományos bálját, cserébe viszont egyik bálozó hölgy sem sírta el magát amiatt, hogy a ruháját máson is meglátta, vagy mert gyűrött volt a szoknyája. Ezen a bálon ugyanis az a normális, ami másokat mosolygásra késztet.

Jelmezes Fúvós Farsang Kőszegen
Fúvós egyveleg - a jelmezekben is
Tánczos Mihály
A szabad sajtó nem létezhet nélküled. Támogasd a Nyugat.hu-t!
Támogatom

Volt, aki a nagyi szekrényét fosztotta ki, mások pedig nagy műgonddal sminkelték magukat kedvenc szuperhősükké, mesefigurává, vagy azzá, ami éppen eszükbe jutott. Ennek megfelelően a jókedv garantált volt már a kezdetektől. Bár két képgalériánkban rengeteg kép található, mégsem állíthatjuk azt, hogy mindenkit sikerült lekapnunk.

Videó a Fúvós Farsangról

Az idén egyéniben a bádogember, míg csapatban a kannibálok aratták le a babérokat a házon belüli jelmezversenyen. Most ugyan kevesebben voltak, mint tavaly, de ennek az az oka, hogy korlátozták a belépők számát, biztonsági okokból.

Jelmezes Fúvós Farsang Kőszegen
Második képgalériánk a jelmezes bálról
Tánczos Mihály

Természetesen a főszereplők - Kőszeg Város Fúvószenekara - sem szmokingban vonultak be, ők is jelmezt öltöttek, majd a minikoncert után már el is vegyültek a jókedvű társaságban. A bál és a tombola bevétele a zenekar egyik fő pénzforrása. Az pedig nem kétséges, népszerűek-e Kőszegen. De felesleges szaporítani a szót, beszéljen helyettünk képgalériánk és videónk.

Látott valami érdekeset, izgalmasat, szokatlant? Írja meg nekünk vagy küldjön róla fotót, akár névtelenül is facebook messengeren ide kattintva vagy emailben: jelentem@nyugat.hu
Hirdetés
Hirdetés

Hozzászólások

A cikkekhez csak regisztrált felhasználóink szólhatnak hozzá. Kérjük, jelentkezzen be, vagy ha még nem tette, regisztráljon.

A szerkesztőség fenntartja magának a jogot, hogy a cikkekhez nem kapcsolódó kommenteket moderálja, törölje. A részletes moderálási szabályokért ide kattintson!

Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés

Bálok 2013

Hirdetés