Weboldalunkon cookie-kat használunk, melyek célja, hogy teljesebb szolgáltatást nyújtsunk látogatóink részére. További információ

Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés

Kőszegi IPA-bál, Bolyai SZM-bál és Vízilabdások bálja

Újabb három bálon jártunk fényképezőgépünkkel. Ezúttal egy nemzetközi összejövetelt, egy iskolai SZM-bált és egy sportolóbált örökítettünk meg.
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés

Az International Police Association (IPA) a világ egyik legnagyobb non-profit szervezete, 63 országban 300 ezernél több tagja van. Célja a nemzetek aktív és nyugállományú rendvédelmiseinek egységbe kovácsolása a barátság segítségével. És hogy ez nem csak afféle levegőbe puffogtatott frázis, arra a kőszegi IPA bál is jó példa.

IPA Bál Kőszegen, a Csikar csárdában - 2013.
Dr. Jónás Zsigmond (középen) osztrák vendégekkel
Tánczos Mihály
A szabad sajtó nem létezhet nélküled. Támogasd a Nyugat.hu-t!
Támogatom

A vasi kisvárosban ugyanis nyolc külföldi IPA szervezet is képviseltette magát, köszönhetően többek között dr. Jónás Zsigmond évtizedek óta tartó szorgos szervezőmunkájának. A Csikar csárdában ott voltak a vaihingeni, ludwigsburgi, alsó-ausztriai, burgenlandi, stuttgarti, hamburgi, grazi és wiener neustadt-i IPA képviselői.

Bolyai SZM-bál

A szombathelyi Tóvendéglőben a Bolyai János Gyakorló Általános Iskola és Gimnázium SZM-bálját tartották. Az iskola igazgatója a megnyitóban megemlékezett a tragikus hirtelenséggel elhunyt tanárnőről és arról, hogy a bajban mennyien összefogtak az iskolában. Ennek köszönhetően olyan segítséget kapott a tanárnő családja, amire igazán büszkék lehetnek a bolyaisok. Az est hátralévő részében már a jókedv volt a főszereplő. A tánc mellett azonban hasznos beszélgetések is zajlottak a bálteremben.

Bolyai SZM-Bál a Tóvendéglőben - 2013.
Bolyai SZM-Bál a Tóvendéglőben - 2013.
Tánczos Mihály

Vízilabdások bálja a Claudiusban

Sportolók és sportbarátok jöttek össze a Hotel Claudiusban. Itt készült képeink a harmadik galériában tekinthetők meg.

Vízilabdások bálja a Hotel Claudiusban - 2013.
Vízilabdások bálja a Hotel Claudiusban - 2013.
Tánczos Mihály
Látott valami érdekeset, izgalmasat, szokatlant? Írja meg nekünk vagy küldjön róla fotót, akár névtelenül is facebook messengeren ide kattintva vagy emailben: jelentem@nyugat.hu
Hirdetés
Hirdetés

Hozzászólások

A cikkekhez csak regisztrált felhasználóink szólhatnak hozzá. Kérjük, jelentkezzen be, vagy ha még nem tette, regisztráljon.

A szerkesztőség fenntartja magának a jogot, hogy a cikkekhez nem kapcsolódó kommenteket moderálja, törölje. A részletes moderálási szabályokért ide kattintson!

Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés

Bálok 2013

Hirdetés