„Eladó” tábla került a Savaria Nagyszállóra

Pedig régebben új tulajdonosról szóltak a pletykák. Ezek szerint nincs ilyen.

A Savaria Nagyszálló lehangolóan kalandos történetében már az is bíztató új fejezet, ha "Eladó" tábla kerül ki rá. Pedig nemrégen már arról pletykáltak, hogy új tulajdonosa Tényleg új tulajdonosa van a Savaria Nagyszállónak? 2023. October 04. 15:21 van. Nos, ezek szerint nem.

Akkor azt írtuk, új tulajdonosa van a Savaria Nagyszállónak - írta levelében olvasónk, aki még az új tulajdonos nevét is tudni vélte. Meg is nevezte az egyik ingatlanokkal foglalkozó, ismert szombathelyi vállalkozót.

Felhívtuk a vállalkozót, aki azt mondta, ő nem vásárolta meg a szállót, nem is tervezte és nem is tervezi, mert nem lát benne üzleti lehetőséget. Hozzátette, ezt a pletykát már ő is hallotta, de nincs semmi alapja.

Eladó a nagyszálló
Nyugat.hu

Megkérdeztük azért az önkormányzatot is, mint írták, nekik sincs tudomásuk változásról.

A Savaria Nagyszálló történetét egy kétrészes oknyomozó írásban dolgoztuk fel tavaly, ehhez ide A tündérmesék találkozása a valósággal – A szombathelyi Savaria Szálló története (1. rész) 2022. July 01. 19:01 és ide Jön az ébredést hozó csók a NERcegtől? – A Savaria Szálló története (2. rész) 2022. July 08. 18:36 kell kattintania.

Röviden az utolsó évekről: az épületet 2020-ban a felszámolótól megvette egy cég, amely – némi huzavona és rendőrségi feljelentés után – ki is fizette a vételárat. Megvették a szombathelyi Nagyszállót! 2020. October 22. 19:31

A szálló környékét tavalyelőtt ősszel kiganajozta a város, 300 kiló hulladékot szedtek össze a magánkézben lévő Savaria Nagyszállónál az önkormányzat emberei 2021. October 19. 14:49 , tavaly nyár végén megjelent néhány munkás, Nyitott ablakok és kérdések – Tisztítják a Savaria Hotelt 2022. August 31. 15:56 meg egy toi-toi vécé is mellette. Aztán kiderült A Savaria Szállón dolgozó cég csak két hónapra foglalta le a közterületet 2022. October 06. 13:32 , hogy csak egy, valószínűleg hatóságilag elrendelt nagytakarítás és fertőtlenítés zajlott az épületben.

Most pedig Kikerült rá az "Eladó" tábla. Meglátjuk.

Látott valami érdekeset, izgalmasat, szokatlant? Írja meg nekünk, vagy küldjön róla fotót. Akár névtelenül, titkosított üzenetküldő rendszerünkön keresztül itt, vagy facebook messengeren ide kattintva. Esetleg emailben, itt: jelentem_KUKAC_nyugat_PONT_hu

Hozzászólások

A cikkekhez csak regisztrált felhasználóink szólhatnak hozzá. Kérjük, jelentkezzen be, vagy ha még nem tette, regisztráljon.

A szerkesztőség fenntartja magának a jogot, hogy a cikkekhez nem kapcsolódó kommenteket moderálja, törölje. A részletes moderálási szabályokért ide kattintson!

Közélet