„Én még karneválszűz vagyok!”

Fiatal, idős és még egészen kicsi karneválozókat is kérdeztünk a flowról a Savaria Karnevál első napján.

Csütörtök este hivatalosan is elkezdődött a 22. „újkori” Savaria Történelmi Karnevál. Jelentkeztünk már előzetes programajánlókkal, A tüzes játékoktól az Animáig - Savaria Karnevál-programok a Nyugat.hu újságíróinak ajánlásával 2023. August 22. 19:08 karneváli fotópályázatot Fotózz, nevezz, nyerj! Újra itt a Nyugat.hu karneváli fotópályázata! 2023. August 23. 18:58 hirdetettünk és természetesen az idei hivatalos megnyitóról is beszámoltunk, Az istenek bólintottak, elkezdődött a 22. Savaria Történelmi Karnevál 2023. August 24. 21:06 de tegnap kamerát és mikrofont is ragadtunk, hogy karneválozókkal beszélgessünk, mi másról, mint a karneválról.

Találkoztunk olyannal, aki először jött el a szombathelyi rendezvényre, és olyannal is, aki már meg sem tudta számolni, hányadik karneválja lehet az idei.

Programok, árak, sok minden szóba került. Arra is kíváncsiak voltunk, hogy tisztában vannak-e az emberek azzal, hogy miért Savaria Karnevál a Savaria Karnevál.

Látott valami érdekeset, izgalmasat, szokatlant? Írja meg nekünk, vagy küldjön róla fotót. Akár névtelenül, titkosított üzenetküldő rendszerünkön keresztül itt, vagy facebook messengeren ide kattintva. Esetleg emailben, itt: jelentem_KUKAC_nyugat_PONT_hu

Hozzászólások

A cikkekhez csak regisztrált felhasználóink szólhatnak hozzá. Kérjük, jelentkezzen be, vagy ha még nem tette, regisztráljon.

A szerkesztőség fenntartja magának a jogot, hogy a cikkekhez nem kapcsolódó kommenteket moderálja, törölje. A részletes moderálási szabályokért ide kattintson!

Savaria Karnevál 2023