Weboldalunkon cookie-kat használunk, melyek célja, hogy teljesebb szolgáltatást nyújtsunk látogatóink részére. További információ

Ilyen a jáki Sorok-patak, amikor folyóvá duzzad - És viharvadászat Söptén (Viharkárok Vas megyében)

Aki szeret extrém vihar után, duruzsoló kályha mellett, árvizes videókat nézni, annak itt egy adag - olvasóinktól kaptunk. Köszönjük!

Berki László söptei olvasónk küldte be nekünk az alábbi videókat:

Ahogy szerkesztőségünknek tegnap keltezett emailjében írta, október 22-én mintegy 44 mm-nyi eső hullott Söptén, mely árhullámot indított el a patakon és a Dózsa utcában komoly belvíz helyzetet is előidézett.

Ez utóbbira még nem volt példa!

Olvasónk legelső videójában az éjszaka, a hidegfront előtt kialakult zivatart lehet látni. Amely, írja, nyári viharokat megszégyenítő villámcsapásokat okozott 1-2 km-es körzetben:

Nem szokatlan a zivatar októberben, előfordult korábban is, de nem ekkora hevességgel!

Zivatar Söptén

A patak most nem lépett ki medréből, de nagyon megemelkedett a víz szintje, már hatszor az idén!

A belvíz pedig kora reggel komoly védekezést igényelt, tűzoltóság segítségét is kellett kérni:

ilyen tényleg nem volt még a faluban

- jegyezte meg.


Amikor a Sorok Jákot ostromolta

Olvasónktól a minap kaptunk ezt a videót. Ez lett a 20 centis jáki patakocskánkból a vihar után:

Ha Önök is látnak valami extrém viharkárt, belvizet vagy árvizet, fotózzák le, és küldjék be nekünk!

Kedves Olvasó!

Hangot szeretnénk adni nektek! Kérjük, segítsetek nekünk abban, hogy elindítsuk új stúdiónkat, és hogy minél több beszélgetést és videót készíthessünk veletek, nektek!

Látott valami érdekeset, izgalmasat, szokatlant? Írja meg nekünk vagy küldjön róla fotót, akár névtelenül is facebook messengeren ide kattintva vagy emailben: jelentem@nyugat.hu

Hozzászólások

A cikkekhez csak regisztrált felhasználóink szólhatnak hozzá. Kérjük, jelentkezzen be, vagy ha még nem tette, regisztráljon.

A szerkesztőség fenntartja magának a jogot, hogy a cikkekhez nem kapcsolódó kommenteket moderálja, törölje. A részletes moderálási szabályokért ide kattintson!

Vélemény