Weboldalunkon cookie-kat használunk, melyek célja, hogy teljesebb szolgáltatást nyújtsunk látogatóink részére. További információ

Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés

Levelet írt a Nyugatnak a Citistar Selencion másik szervezője

Miközben N. Imre rendőröket küldött a Nyugat szerkesztőségébe, addig kaptunk egy levelet a feleségétől. Változtatás nélkül közöljük.
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés

Tisztelt Nyugat.hu!

A szabad sajtó nem létezhet nélküled. Támogasd a Nyugat.hu-t!
Támogatom

Amikor elolvastam cikküket, megdöbbentem!

Értem én, hogy egy konkurens online weboldal, s annak rendezvénye nem nyerte el az Önök tetszését, de azt nem, hogy kétségeikkel, kérdéseikkel miért nem keresték meg az oldal tulajdonosát, miért nem tették fel kérdéseiket.

Arról, hogy a Citistar-nak mi a - célja az olvasottak alapján - úgy érzem nem tudják. Amennyiben megkérdezték volna szívesen leülök Önökkel, s elbeszélgethettünk volna erről, s a díjátadókról is.

Ezeken a rendezvényeken az egyes szakmák legjobbjai, - különböző Vas megyei városokban – kapnak elismerést egy kellemes bál keretén belül, ahol színvonalas műsorok, neves előadók, helyi sztárok szórakoztatják a nagyérdeműt.

Ezeken a rendezvényeken mindenki a saját döntése alapján vesz részt, akár díjazott, akár csak egy jót szeretne szórakozni, megismerni azokat akik elismerésben részesülnek.

Mi, akik szervezzük ezeket a bálokat gondoskodunk arról, - karöltve a vendéglátó egységgel, - hogy a felszolgált menü is megfeleljen a rendezvény színvonalának.

Az eddigiek során egy alkalommal sem fordult elő, hogy bármely résztvevő, - akár díjazott, akár csak szórakozni vágyó – kritikával élt volna felénk akár a szervezés, akár a műsorok, akár a menüt illetően.

Javasolnám ezért, hogy a békés egymás mellet élés érdekében keressenek meg, üljünk le, hogy tisztázhassuk a félreértéseket, s a jövőben egymásnak tegyük fel a kérdéseinket, beszéljünk a kétségeinkről, ne pedig egy-egy „olvasói” megkeresés alapján kezdjünk el úgymond „nyomozni.”

Bízva abban, hogy a jövőben ilyen támadásokat nem kell megélnünk, hanem a fentiekben is említett békés egymás mellet élés elvén, - természetesen megfogalmazva az esetlegesen felmerült kritikáinkat – tehessük a dolgunkat.

Kérjük végül Önöket, hogy fentieket – változtatás nélkül – megjelentetni szíveskedjenek, illetve várom megkeresésüket.

Tisztelettel,

Némethné Máté Ilona.

Látott valami érdekeset, izgalmasat, szokatlant? Írja meg nekünk vagy küldjön róla fotót, akár névtelenül is facebook messengeren ide kattintva vagy emailben: jelentem@nyugat.hu
Hirdetés
Hirdetés

Kapcsolódó cikkeink

Rendőröket küldött a Nyugatra a Citistar Selencion

Hogy igazából milyen jogon és jogszabály alapján jöttek hozzánk a rendőrök, mi sem tudjuk.

Egy furcsa díjátadó Szombathelyen: Citistar Selencion

2009-ben alapították a díjat, de eddig már hétszer választottak év emberét, sőt a piaci igényeknek megfelelően az év rétesháza, pilates oktatója vagy éppen menüje is oklevelet kap.

Hozzászólások

A cikkekhez csak regisztrált felhasználóink szólhatnak hozzá. Kérjük, jelentkezzen be, vagy ha még nem tette, regisztráljon.

A szerkesztőség fenntartja magának a jogot, hogy a cikkekhez nem kapcsolódó kommenteket moderálja, törölje. A részletes moderálási szabályokért ide kattintson!

Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés

Vélemény

Hirdetés