Eddig sikeres az oltási akcióhét, hétfő délig hétezren kaptak első oltást

Nincs regisztráció, lehet választani a vakcinák közül.

Hétfő délig összesen 51 ezer koronavírus elleni oltást adtak be: ebből 42 ezer harmadik, mintegy 7 ezer első, a többi második oltás - tájékoztatta a közmédiát György István, a Miniszterelnökség területi közigazgatásért felelős államtitkára.

Az államtitkár megjegyezte, a hétfőn délig beadott mintegy 7 ezer első oltás az elmúlt másfél-két hónap napi teljesítményének a sokszorosa.

Sorban állnak az emberek a szombathelyi MÁV-rendelőnél 2021. november 22-én délelőtt
Mészáros D. Zsolt

Az oltási hét Rendkívüli oltási hét lesz november végén Magyarországon 2021. November 04. 15:12 hátfő reggel indult és november 28., azaz vasárnapi estig tart. Az oltóhelyeken Pfizer, Moderna, Janssen és Sinopharm típusú vakcinák közül lehet választani, nem kell regisztráció és nem kell időpontot sem foglalni.

A Vas megyei oltópontokat és nyitva tartási időket itt nézheti meg Oltási akcióhét - Mutatjuk a Vas megyei helyszíneket és időpontokat 2021. November 18. 15:46 .

Szombathelyen két oltóponton indult el az oltás hétfő reggel, mindkettőnél sokan voltak délelőtt A szombathelyiek is rámozdultak az egyhetes oltási akcióra 2021. November 22. 11:23 . Szentgotthárdon a háziorvosok kérésére alakítottak ki oltópontot a szakrendelőben, ahol már kora reggel sorban álltak Kora reggeltől nagy a forgalom Szentgotthárdon, az oltási hét első napján 2021. November 22. 13:24 az emberek.

Látott valami érdekeset, izgalmasat, szokatlant? Írja meg nekünk, vagy küldjön róla fotót. Akár névtelenül, titkosított üzenetküldő rendszerünkön keresztül itt , vagy facebook messengeren ide kattintva . Esetleg emailben, itt: jelentem_KUKAC_nyugat_PONT_hu

Hozzászólások

A cikkekhez csak regisztrált felhasználóink szólhatnak hozzá. Kérjük, jelentkezzen be, vagy ha még nem tette, regisztráljon.

A szerkesztőség fenntartja magának a jogot, hogy a cikkekhez nem kapcsolódó kommenteket moderálja, törölje. A részletes moderálási szabályokért ide kattintson!

Covid 19