Weboldalunkon cookie-kat használunk, melyek célja, hogy teljesebb szolgáltatást nyújtsunk látogatóink részére. További információ

Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés

Olvasónknak tetszett a futófényes karácsony

Lehet ízléses is a karácsonyi díszkivilágítás, és akkor tetszik! - kattintotta olvasóink többsége. Az új szavazásban most személyeskedünk kicsit: Ön mit kívánt a szilveszteri pezsgő mellett?
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés

Még a karácsony és a szilveszter nagy hajrájában is sokan olvastak minket - köszönjük!
:)

A tavalyi év utolsó szavazásán 189-en nyilvánítottak véleményt. Lazítottunk így, év vége felé: az érdekelt bennünket, mennyire tetszik Önöknek a házak, udvarok karácsonyi fényorkánja, hogy viselik a háztetőkön erőlködő lámparénszarvasokat, az ablakokon bemászó műtélapókat? Néhány jellemző példát is felvonultattunk a szombathelyi díszkivilágításra.

Tizenheten megvonták a vállukat:

Mindenki úgy ünnepel, ahogy akar...

- mondták. Egészséges hozzáállás, minek is avatkozzunk a mások dolgába, amíg nem fáj nekünk, amit csinálnak, ugye?! Harmincegy kattintó lelkendezőre vette a figurát - ők örülnének ha az összes ház ki lenne világítva ilyenkor!

Reakcióként említeném meg az iméntiek óhajára azt a tizenhárom szavazatot, melyek elkattintója tisztán környezetszennyezésnek minősítette az ünnepi fényorkánt. Ebben is van valami, természetesen, hiszen a sok fényhatás sok energiát emészt fel, az energiatermelés pedig a jelenlegi technológiákkal köztudottan környezetszennyező.

Giccsesnek mindössze 24-en minősítették a díszeket. Ez talán kevés ahhoz képest, hogy valódi rémségeket is láthattunk - gondolok itt a már emlegetett mászó télapókra vagy a műanyag, világító óriáshóemberekre, amik akár horrorfilm főszereplői is lehetnének a műarcukra fagyott műmosolyukkal...

Az elsöprő többség azt üzente: neki ugyan semmi baja ezzel a sok-sok fénnyel! Lehet a díszítést ízlésesen csinálni, és akkor még örülhetünk is neki. Mert felemelő. Mert ünnepélyes. Mert egyszerűen szép.

2009 első szavazásával olvasóink vágyaiban, kívánságaiban kutakodnánk kicsit - engedelmükkel. Árulják el, Önök mit kívántak szilveszter éjjel, az évváltás pillanatában? Több pénzt, jobb munkahelyet? Szerelmet? Utazást? Egy konkrét tárgyat? Mást? Semmit? Kattintsák el nekünk!

Látott valami érdekeset, izgalmasat, szokatlant? Írja meg nekünk vagy küldjön róla fotót, akár névtelenül is facebook messengeren ide kattintva vagy emailben: jelentem@nyugat.hu
Hirdetés
Hirdetés

Kapcsolódó cikkeink

Hull a pelyhes fehér hó, ott mászik egy télapó

Alíg várom, mikor rukkolnak elő egy létrán settenkedő fenyőfacipelő Jézuskával, akinek szakállhúzásra három színben csillog és hallelújázik. A szombathelyi házakra szerelt fényorgiákban és ablakdíszekben gyönyörködtünk(?)

Hozzászólások

A cikkekhez csak regisztrált felhasználóink szólhatnak hozzá. Kérjük, jelentkezzen be, vagy ha még nem tette, regisztráljon.

A szerkesztőség fenntartja magának a jogot, hogy a cikkekhez nem kapcsolódó kommenteket moderálja, törölje. A részletes moderálási szabályokért ide kattintson!

Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés

Szavazás

Hirdetés