Eddig: 1 529 863 / 3 000 000 Ft, 39 támogató. Még9nap.
Légy része az igazságnak!

Szavazzon! Legyen idén Savaria Karnevál vagy ne?

Több olvasónk már kifejtette véleményét kommentekben, de most kíváncsiak vagyunk a többiek állásfoglalására is.

Hétfőn írtuk meg, Még mindig kétes a Savaria Karnevál sorsa 2020. June 08. 16:20 hogy még mindig kétes az idei Savaria Karnevál sorsa a koronavírus-járvány miatt. A szombathelyi városvezetés május végére, június elejére ígért tájékoztatást, így a minap megkérdeztük, hogy sikerült-e már meghozni a nagy döntést.

Válaszukban azt írták, hogy folyamatosan egyeztetnek a karnevál szervezőivel, a terveik szerint pedig hamarosan végre meg is születik a döntés az idei esemény sorsáról. Erről természetesen időben tájékoztatják a szombathelyieket és a sajtó képviselőit is.

Cikkünk alatt a kommentszekcióban pedig belendültek olvasóink és vitába szálltak, hogy vajon tényleg meg kellene-e rendezni a karnevált vagy inkább engedjük el idén. Van, aki szerint nincs mit gondolkodni, Debrecenben is elmarad a virágkarnevál és azt is majdnem biztosra merte állítani, hogy a fővárosban sem rendeznek semmiféle mulatságot augusztus 20-án. Más viszont biztosra veszi, hogy nagy buli lesz Budapesten az államalapítás ünnepén.

„Kell a francnak a felfordulás és a közlekedési blokád!” – adott hangot véleményének egy olvasónk. Más pedig inkább az eltolást javasolta, szerinte meg lehetne tartani a karnevált kivételesen egy szeptemberi vagy októberi hétvégén is. Vele ellentétben viszont volt olyan, aki szerint még a gondolatát is el kell vetni ennek a nagy tömeget érintő programnak, hiszen még tart a járvány és nem éri meg a kockázatot.

Mészáros D. Zsolt

„Nem szégyen az, ha egy város úgy dönt, hogy a polgárai érdekében nem lesz az idén Savaria karnevál. Tudom, kereskedelmi, pénz bevételi szempontból komoly érvágás ez minden szereplőnek, de a járvány nem múlt el. A vírus itt les ránk titokban és vár, hogy támadhasson. Jobb az óvatosság. Az emberi élet egy és visszafordíthatatlan. Többet ér a remény, hogy még egy picit itt lehetünk ebben a világban, mint a széfek pénz-gyűjteményei... Én amellett teszem le a voksom, ne legyen Savaria karnevál az idén!” – írta egy hozzászóló.

De biztosat még nem tudunk. Szóval addig mindenki legyen türelemmel és szavazzon most nálunk, péntek délig!

Látott valami érdekeset, izgalmasat, szokatlant? Írja meg nekünk, vagy küldjön róla fotót. Akár névtelenül, titkosított üzenetküldő rendszerünkön keresztül itt , vagy facebook messengeren ide kattintva . Esetleg emailben, itt: jelentem_KUKAC_nyugat_PONT_hu

Hozzászólások

A cikkekhez csak regisztrált felhasználóink szólhatnak hozzá. Kérjük, jelentkezzen be, vagy ha még nem tette, regisztráljon.

A szerkesztőség fenntartja magának a jogot, hogy a cikkekhez nem kapcsolódó kommenteket moderálja, törölje. A részletes moderálási szabályokért ide kattintson!

Szavazás

Tovább az oldalra