Weboldalunkon cookie-kat használunk, melyek célja, hogy teljesebb szolgáltatást nyújtsunk látogatóink részére. További információ

Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés

Néptánc, tűztánc, 1956: a Nyugat.hu fotósa is díjat kapott a sajtófotó pályázaton

Hetedik alkalommal díjazták a szombathelyi sajtófotósokat.
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés

Hetedik alkalommal rendeztek sajtófotó-kiállítást Szombathelyen. A városban dolgozó fotóriporterek közül tizenheten küldtek be összesen 120 darab fotót, melyekből kiállítás nyílt a Savaria Mozi aulájában.

Sajtófotó kiállítás 2017
Megnyitó képei a fotóra kattintva
Mészáros Zsolt
A szabad sajtó nem létezhet nélküled. Támogasd a Nyugat.hu-t!
Támogatom

Puskás Tivadar polgármester köszöntőjében rövid március 15-ös történelmi áttekintése után a sajtófotókról beszélt, amelyek véleménye szerint a sajtó legütősebb és legfontosabb részei. Méltatta a fotósok munkáját, hivatását, kordokumentálását. Öt díjat osztottak ki idén a szakmai zsűrizés után, köztük kollégánk,

Garai Antal Atom is elnyerte a Hír/Közélet kategória egyik díját

az 1956-os forradalom szombathelyi megemlékezéséről készült fotójával.

Hír/közélet-kategória díjazottjai:

Re-Revolúció - kollégánk fotója
Garai Antal Atom
Hornyák Emőke

Kultúra/művészet-kategória díjazottja

Unger Tamás

Sport kategória díjazottjai:

Czika László
Cseh Gábor

A megnyitó utáni állófogadás előtt pohárköszöntőt mondott Koczka Tibor alpolgármester is, aki arra ösztönzi a helyi fotósokat, hogy még több önálló kreatív projektet hajtsanak végre - ha lehet.

Sok képet állítottak ki!

Szerkesztőségünk fotósai összesen 26 képpel viszik a kiállítás képanyagának egy részét. Név szerint: Bonyhádi Zoltán, Garai Antal Atom, Mészáros Zsolt, Nagy Zoltán, Vágvölgyi Bálint. Képeiket és a többi fotós munkáit megnézhetik a mozi aulájában nyitvatartási időben, a következő hetekben, egészen március végéig. És ajánljuk is őket, mert rengeteg jó kép lett kiállítva, melyek felelevenítik az egész 2016-os évet.

Fedetlen uszoda
Nézzék meg a kiállított nyugatos fotókat galériánkban!
Bonyhádi Zoltán
Látott valami érdekeset, izgalmasat, szokatlant? Írja meg nekünk vagy küldjön róla fotót, akár névtelenül is facebook messengeren ide kattintva vagy emailben: jelentem@nyugat.hu
Hirdetés
Hirdetés

Hozzászólások

A cikkekhez csak regisztrált felhasználóink szólhatnak hozzá. Kérjük, jelentkezzen be, vagy ha még nem tette, regisztráljon.

A szerkesztőség fenntartja magának a jogot, hogy a cikkekhez nem kapcsolódó kommenteket moderálja, törölje. A részletes moderálási szabályokért ide kattintson!

Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés

Kultúra

Hirdetés