Weboldalunkon cookie-kat használunk, melyek célja, hogy teljesebb szolgáltatást nyújtsunk látogatóink részére. További információ

Ungár heti gyors: Balázsy hagyja abba a sunnyogást és mondja el a véleményét!

Ungár szerint Balázsynak a Fidesz számára megosztó témákban igenis véleményt kell formálnia.

Újabb sajtótájékoztatót tartott Ungár Péter, az LMP országgyűlési képviselője. Elmondta, Balázsy Péter ígéretével ellentétben még mindig nem mondott le a jegyzői posztjáról. Korábban ugyanis azt ígérte, hogy ha hivatalosan is jelölt lesz, akkor fizetés nélküli szabadságra megy.

Arról a mai napig nincs tudomásunk, hogy ez ügyben történt valami, mivel hétfőn Balázsy leadta Már le is adta az ajánlóíveket a szombathelyi Fidesz 2019. August 26. 11:50 a jelöléshez szükséges ajánlóíveket

- mondta Ungár. Ezért tovább folytatja kampányát, amit továbbra is a Vas megyei adófizetők pénzéből fizetnek.

Ungár arra is kitért, hogy tegnapi közgyűlés Jordán Tamás Szombathely díszpolgára lesz! 2019. August 27. 14:04 en eldőlt, hogy az idei évben Jordán Tamást lesz Szombathely díszpolgára. A Fidesz azzal az indokkal szavazott nemmel, mert úgy vélekedtek, hogy megosztó a munkássága.

Azért, mert valakinek munkássága nem egyezik Takácsné Tenki Mária ízlésével, attól nem lesz megosztó. Aki ez ellen szavazott, az Szombathely kulturális értéke ellen szavazott

- jegyezte meg a politikus.

Ungár Péter szerint Balázsynak be kell fejeznie a sunnyogást
Varga Mátyás

Mint megjegyezte, Balázsy Péter a mai napig nem mondta el, hogy mi a véleménye arról, hogy a Fidesz nem szavazta meg Jordán Tamás díszpolgári címét. Arról se mondta el véleményét, hogy az egyik Fideszes képviselő szerint, ha többségbe kerülnek, akkor visszavonják ezt a díszpolgári címet. Ezért felszólította Balázsy Pétert, hogy hagyja abba a sunnyogást, és mondja el, hogy mit gondol Jordán Tamás díszpolgári címéről.

Rákérdeztünk végül arra, miként áll a korábban csak Lex Balázsy Ungár heti gyors: A lex Balázsy törvényben tiltaná meg, hogy jegyzőből is lehessen polgármester jelölt 2019. August 13. 13:17 ként említett törvényjavaslat ügye. Ungár Péter elmondta, hogy a Fidesz Miskolcon is egy jegyzőt indít, ezért egy miskolci szocialista képviselővel együtt adják be a törvényjavaslatot.

Látott valami érdekeset, izgalmasat, szokatlant? Írja meg nekünk vagy küldjön róla fotót, akár névtelenül is facebook messengeren ide kattintva vagy emailben: jelentem@nyugat.hu

Hozzászólások

A cikkekhez csak regisztrált felhasználóink szólhatnak hozzá. Kérjük, jelentkezzen be, vagy ha még nem tette, regisztráljon.

A szerkesztőség fenntartja magának a jogot, hogy a cikkekhez nem kapcsolódó kommenteket moderálja, törölje. A részletes moderálási szabályokért ide kattintson!

Önkormányzati választás 2019

Tovább az oldalra