Ungár heti gyors: Balázsy is kövesse Tarlós példáját, és határolódjon el Hende Csabától

Ungár továbbra is válaszokat szeretne a Balázsy számára kínos kérdésekre.

Olvasóink hozzászólásaiból értesültünk, hogy sokan már hiányolták Ungár Péter, az LMP orszgágyűlési képviselőjének heti sajtótájékoztatójáról szóló cikkünket. Most azonban újra jelentkezünk, hogy csillapítsuk olvasóink hiányérzetét. Ugyanis a mai napon Ungár ismét sajtótájékoztatót tartott a Szentháromság-szobor körül.

Elmondta, hogy az országos média tele van azzal, hogy Hende Csaba hazaárulózásra szólította fel a közönséget, a Fidesz hétfői programismertető Hétfőn az MMIK-ban sok minden kiderült, például hogy tud még mozgósítani a szombathelyi Fidesz 2019. September 24. 00:12 jén. A szombathelyi közgyűlés ezért határozatban A szombathelyi közgyűlés határozatban ítélte el Hende Csaba hazaárulózós performance-át 2019. September 26. 13:53 határolódott el Hendétől. Ugyanezt megtette Tarlós István, a Fidesz által támogatott polgármesterjelölt is.

Varga Mátyás

Ezért Ungár szerint az lenne a legfontosabb, hogy ugyanezt Balázsy Péter is megtegye. Felkérte Balázsyt, hogy mondja el, hogy olyan várost kíván-e vezetni, ami hazaárulózásra alapozza a politikáját, vagy valóban békét akar teremteni.

Majd azzal folytatta, hogy a helyi Fidesz által támogatott jelölt továbbra sem válaszol a számára kínos kérdésekre. Ugyanis még most sem tudjuk, hogy ha megnyeri a választást, akkor visszavonja-e Jordán Tamás, a Weöres Sándor Színház igazgatójának díszpolgári címét. Erre a kérdésre Ungár szerint nem az a válasz, hogy Balázsy Péter jár-e színházba vagy sem.

Valamint Horváth Gábor, Fideszes képviselő kijelentéséről se tudjuk Balázsy álláspontját. Korábban ugyanis Horváth azt mondta Hende Csabáról, hogy aki elvált, az kevésbé alkalmas közhivatal betöltésére.

De Ungár arra sem tudja a választ, hogy Balázsy ki áll-e vitázni Neménnyel. Amennyiben nem vállalja a vitát, akkor alkalmatlan arra, hogy polgármester legyen. Végül arra kérte Balázsyt, hogy Tarlóshoz hasonlóan ő is határolódjon el Hendétől.

Látott valami érdekeset, izgalmasat, szokatlant? Írja meg nekünk, vagy küldjön róla fotót. Akár névtelenül, titkosított üzenetküldő rendszerünkön keresztül itt, vagy facebook messengeren ide kattintva. Esetleg emailben, itt: jelentem_KUKAC_nyugat_PONT_hu

Hozzászólások

A cikkekhez csak regisztrált felhasználóink szólhatnak hozzá. Kérjük, jelentkezzen be, vagy ha még nem tette, regisztráljon.

A szerkesztőség fenntartja magának a jogot, hogy a cikkekhez nem kapcsolódó kommenteket moderálja, törölje. A részletes moderálási szabályokért ide kattintson!

Önkormányzati választás 2019