A vassurányi népszavazási rejtély, örömkönnyek, polgári engedetlenség, árstop – Ezek voltak legnépszerűbb videóink 2022-ben

Vészesen közelítünk 2022 végéhez, így csokorba szedtük az elmúlt egy év legolvasottabb, legnézettebb, leghallgatottabb nyugatos alkotásait.

1. „Csak meg kell tanulni a menetrendet, ennyi az egész”

2022. január 7.

2022. január 1-jétől a Volánbusz helyett A Volánbusz bíróságra megy, mert elveszítették a szombathelyi helyijárat működtetésére kiírt pályázatot 2021. August 04. 19:02 az osztrák-magyar tulajdonú Blaguss Agora Hungary Kft. működteti a helyijáratokat Nemcsak a menetrend, de a buszjáratok is megváltoznak Szombathelyen 2021. October 22. 10:52 Szombathelyen, így azzal kezdtük az évet, hogy megkérdeztük az utca emberét.

A teljes cikkért kattints! „Csak meg kell tanulni a menetrendet, ennyi az egész” 2022. January 07. 18:55

2. „Példát szeretnék mutatni a gyerekeknek” – Polgári engedetlenség a szombathelyi Zrínyi iskolában

2022. február 21.

Azon a hétfő reggelen a szombathelyi Zrínyi Ilona Általános Iskola tanárai közül 22-en vonultak ki az épület elé, hogy a bejárat előtt egy „A sztrájk alapjog” feliratú molinót tartsanak fel, majd Némethné Mizda Szilvia felolvasta az igazgatónak címzett nyilatkozatot.

A nyilatkozat felolvasása után lapunk két, az akcióban részt vevő pedagógussal is beszélgetett.

A teljes cikkért kattints!

„Példát szeretnék mutatni a gyerekeknek” – Polgári engedetlenség a szombathelyi Zrínyi iskolában 2022. February 21. 10:14

3. Örömkönnyektől párás szemekkel autóztunk végig Szombathely megújult utcáin

2022. október 4.

Bár két kollégánk annyira nem szeret a városban vezetni, ezt a kört szívesen megismételnék havonta. Elkészült ugyanis három nagy utca, melyeken ünnepélyes keretek között végigautóztak.

A teljes cikkért kattints! Örömkönnyektől párás szemekkel autóztunk végig Szombathely megújult utcáin 2022. October 04. 20:00

4. Utca embere: Míg az egyik élelmiszer árát befagyasztják, addig a másikét megdrágítják

2022. február 6.

Januárban meglepő bejelentést tett Orbán Viktor közösségi oldalán. A kormány döntése értelmében, február első napjától hat alapélelmiszer árát fagyasztják be a 2021. október 15-ei szinten.

Mi kimentünk a városközpontba, hogy megkérdezzük az embereket a kormány döntéséről. Inkább az idősebb generáció mondta el szívesen a véleményét, akik összességében a kis nyugdíjukra hivatkozva pozitívan fogadták az intézkedést.

A teljes cikkért kattints! Utca embere: Míg az egyik élelmiszer árát befagyasztják, addig a másikét megdrágítják 2022. February 06. 19:17

5. „Maga nyomoz, nem?” – A vassurányi népszavazási rejtély

2022. április 20.

Először a Nyugat.hu írta meg, Nem vitás, hogy Magyarország legliberálisabb faluja Vas megyében van 2022. April 06. 11:04 hogy különös eredménye lett az országgyűlési választással egyidőben, április 3-án rendezett „gyermekvédelmi” népszavazásnak egy Vas megyei községben.

Az igenek aránya minden kérdés esetében meghaladta a 90 százalékot. A falu polgármestere, Forrai Dániel április 7-én közleményt adott ki, amelyben azt ígérte, megvizsgálják az ügyet, hátha a szavazatok feldolgozása közben történt hiba. Elmentünk Vassurányba, hogy megkérdezzük az embereket, szerintük mi miatt születtek az országostól ennyire eltérő eredmények.

A teljes cikkért kattints! „Maga nyomoz, nem?” – A vassurányi népszavazási rejtély 2022. April 20. 18:28

Látott valami érdekeset, izgalmasat, szokatlant? Írja meg nekünk, vagy küldjön róla fotót. Akár névtelenül, titkosított üzenetküldő rendszerünkön keresztül itt , vagy facebook messengeren ide kattintva . Esetleg emailben, itt: jelentem_KUKAC_nyugat_PONT_hu

Hozzászólások

A cikkekhez csak regisztrált felhasználóink szólhatnak hozzá. Kérjük, jelentkezzen be, vagy ha még nem tette, regisztráljon.

A szerkesztőség fenntartja magának a jogot, hogy a cikkekhez nem kapcsolódó kommenteket moderálja, törölje. A részletes moderálási szabályokért ide kattintson!

Video