A Pornhub-tabló, az új világrend és hazaárulózás – Ezek voltak legolvasottabb publicisztikáink 2022-ben

Csokorba szedtük az elmúlt egy év legolvasottabb, legnézettebb, leghallgatottabb nyugatos alkotásait.

1. „Nem értem, hogyan lett a darált hús 499-ről 899, a paradicsomszósz 599-ről 899 pár nap alatt”

2022. január 19.

Egy negyvenes apuka kalandjai a kis Tescóban, amikor rádöbben, hogy nincs kisbevásárlás, mert az is hatezernél kezdődik.

Próbálom viccesen megélni a mindennapokat, de néha azért lefagyok. A Covid első hullámakor is eldurrantak az árak, tök nem értettem, hogy a darált hús miként lett 499-ről 899, a paradicsomszósz 599-ről 899, de a tejföl és a túró is jóval többe került, mint korábban. És a fogkrém – ennek még lesz jelentősége a későbbiekben – na, az is 299-ről felkúszott 399-re… – kezdte.

A teljes cikkért kattints! „Nem értem, hogyan lett a darált hús 499-ről 899, a paradicsomszósz 599-ről 899 pár nap alatt” 2022. January 19. 11:01

2. Vélemény: Hogyan téveszthették össze az elhunyt lányt a túlélővel a tapolcai vonatbaleset után?

2022. január 4.

Rendőrök tájékoztatták a szülőket január 3-án, hogy halottnak hitt lányuk túlélte az új év első napján történt balesetet. Akit pedig túlélőnek hittek, ő a helyszínen meghalt, az autót vezető testvérével együtt. Az interneten sokan vért kívánnak, a felelősök leváltását, mi viszont nyugalomra intenénk azokat, akik első felháborodásukban lincselnének. Néhány dolog, ami a vasúti balesetek beszámolóiból rendre kimaradt.

A teljes cikkért kattints!

Vélemény: Hogyan téveszthették össze az elhunyt lányt a túlélővel a tapolcai vonatbaleset után? 2022. January 04. 19:09
MTI/Varga György

3. A Pornhub-tabló esete nem a diákokra nézve szégyen

2022. május 4.

A veszprémi Vetési Albert Gimnázium 12/B osztálya a világ első számú felnőttfilmes oldaláról mintázta a tablóját. Találja ki a folytatást!

Őszinte lemerevedéssel olvastam erről, mert őszintén azt gondoltam, már régen a múlt ködébe vesztek a korlátoltság évei, amikor engem a kék hajam miatt hazazavartak a közgazdasági szakközépből. Úgy gondoltam, már búcsút intettünk azoknak a pedagógusoknak, akik elvileg a jövő generációit készítenék fel, de a gyakorlatban maguk is felkészületlenek a körülöttük zajló Életből – kezdte kollégánk.

A teljes cikkért kattints! A Pornhub-tabló esete nem a diákokra nézve szégyen 2022. May 04. 18:01

Nyugat.hu

4. Pár nap alatt dőlt be az álom az új világrendről, amire Orbán is készült

2022. március 1.

Amikor ezek a sorok születtek, az addigiaknál sokkal nagyobb és keményebb támadást indítottak az oroszok Ukrajna ellen: nem sokkal ezelőtt Fehéroroszország is beszállt Fehéroroszország is belépett a háborúba 2022. March 01. 12:44 a háborúba az oroszok oldalán, akik már csecsen önkéntesekre is számíthatnak.

A háború hatodik napja volt, és még tényleg nem dőlt el semmi, de egy véletlenül élesített cikkből kiderült, milyen világrendet képzelt el a Putyin-rezsim arra az esetre, ha gyorsan lerohanják Ukrajnát.

A teljes cikkért kattints! Pár nap alatt dőlt be az álom az új világrendről, amire Orbán is készült 2022. March 01. 15:38

Forrás: tumblr.com

5. A Pesti Srácok szerint Orbán hazaáruló

2022. február 27.

Mint tudjuk a Pesti Srácoktól, aki a mostani háborúban az ukránok oldalán áll, az hazaáruló. Viszont a kedves vezető, aki maga Orbán, két nap után sziszegve, de csak kimondta, hogy elítéli az orosz agressziót.

Számomra ebből az jön le, hogy Orbán Viktor az ukránok oldalán áll, következésképp a Pesti Srácok szerint Orbán Viktor hazaáruló – írta kollégánk.

A teljes cikkért kattints! A Pesti Srácok szerint Orbán hazaáruló 2022. February 27. 09:20

Miniszterelnöki Sajtóiroda
Látott valami érdekeset, izgalmasat, szokatlant? Írja meg nekünk, vagy küldjön róla fotót. Akár névtelenül, titkosított üzenetküldő rendszerünkön keresztül itt, vagy facebook messengeren ide kattintva. Esetleg emailben, itt: jelentem_KUKAC_nyugat_PONT_hu

Hozzászólások

A cikkekhez csak regisztrált felhasználóink szólhatnak hozzá. Kérjük, jelentkezzen be, vagy ha még nem tette, regisztráljon.

A szerkesztőség fenntartja magának a jogot, hogy a cikkekhez nem kapcsolódó kommenteket moderálja, törölje. A részletes moderálási szabályokért ide kattintson!

Vélemény