Kiderült, mi lesz a meglepetés-zenekar a Savaria Karnevál helyén rendezett szombathelyi borfesztiválon

Csak egy fellépő volt kérdéses, maga a zenekar jelentette be a koncertet a Facebookon.

Azt mér régóta lehet tudni, hogy az idén nem lesz Savaria Történelmi Karnevál Elmarad az idei Savaria Karnevál 2020. June 12. 11:06 augusztus végén Szombathelyen. Másodszor marad el a város legnagyobb és legtöbb legtöbb látogatót vonzó rendezvénye. Idén viszont egy programsorozattal kárpótolják a szombathelyieket. Amit azon a hétvégén (augusztus 27-29.) rendeznek meg, amikor a karnevál lenne, ha lenne.

Erről május közepén tartottak egy sajtótájékoztatót Szombathelyen nyári programsorozat lesz a Savaria Karnevál helyett 2021. May 19. 10:35 , de ott részleteket még nem árultak el. Június végén viszont egészen szeptember végéig tartó programsorozatot ismertettek Óriási programkavalkád Szombathelyen: mozizás az Emlékmű-dombon, bormámor a Csótó szigetén, buborékparti és Víztorony-nyitogató 2021. June 28. 19:07 , és ekkor több részletet is megtudtunk a karneválpótló programsorozatról.

Akkor ezt írtuk erről a hétvégéről: "Idén kizárólag a római korra fókuszálnak, sok-sok meglepetéssel és gyerekprogrammal is. De nem kell szomorkodniuk azoknak sem, akik a Borok utcája után sóvárognak, ugyanis lesz majd egy borfesztivál és persze a koncertek sem maradhatnak ki: 3-3 nagy előadó fog fellépni a 3 napos rendezvény minden napján."

Részletes programot is közöltek az egész nyárra, amit itt lehet megnézni .

Ha a koncertekről van szó, azokból tényleg sok lesz. A három nap alatt a Fő téren fellép például a Mágikus Mintha, a Nyughatatlan Zenekar, a KFT, a Budapest Bár, az Ocho Macho és a Firkin.

A programban viszont szerepel egy meglepetés-zenekar is, augusztus 29-én, vasárnap 16:30-kor.

Egy Facebook-posztból azonban kiderült, hogy melyik csapatról van szó.

A Vas megyei indulású Soulwave posztolta ki, hogy augusztus 29-én, 16:30-kor a szombathelyi Fő téren adnak koncertet.

Forrás: Facebook

Nemrég hasonló történt Szombathelyen, június elején az egyik fellépő zenekar Facebook-posztjából derült ki Idén nem maradunk szentivánéji vigasságok nélkül Szombathelyen 2021. June 02. 16:15 , hogy az idén is lesznek (illetve már voltak) szentivánéji programok Szombathelyen.

Látott valami érdekeset, izgalmasat, szokatlant? Írja meg nekünk, vagy küldjön róla fotót. Akár névtelenül, titkosított üzenetküldő rendszerünkön keresztül itt , vagy facebook messengeren ide kattintva . Esetleg emailben, itt: jelentem_KUKAC_nyugat_PONT_hu

Hozzászólások

A cikkekhez csak regisztrált felhasználóink szólhatnak hozzá. Kérjük, jelentkezzen be, vagy ha még nem tette, regisztráljon.

A szerkesztőség fenntartja magának a jogot, hogy a cikkekhez nem kapcsolódó kommenteket moderálja, törölje. A részletes moderálási szabályokért ide kattintson!

Kultúra