Fiatalok vagánykodtak az egykori Brenner-villa roskadozó tetején Szombathelyen

Korábban kétszer is leégett az egykori kaszinó, nincs jó állapotban.

„Ukránok fölmásztak a kaszinó tetejére, az egyikük majdnem le is esett. Szóltunk nekik, hogy jöjjenek le, de nem tették” – írta olvasónk, aki a fotókat is küldte.

Olvasó

Arra persze, nincs bizonyíték, hogy a képeken szereplő fiatalok ukránok lennének, de az tény, hogy komoly balesetveszélynek tették ki magukat, ráadásul birtoksértést is elkövettek. Az épület ugyanis még mindig magántulajdonban van.

Nem ez az első eset, hogy illetéktelenek törnek be az egykori Brenner-villa, volt kaszinó területére. Hat évvel ezelőtt kigyulladt és leégett az épület, Kiégett a szombathelyi kaszinó, le kell bontani az épületet 2016. April 22. 11:41 később kiderült, unatkozó fiatalok gyújtottak tüzet Vádat emeltek a szombathelyi kaszinót felgyújtók ellen 2017. November 07. 08:59 a tetőtérben.

Olvasó

2019 márciusában újabb tűz volt Megint tűz volt az egykori szombathelyi kaszinó egyszer már leégett épületében 2019. March 24. 18:41 az egykori villában, ezt azonban gyorsan eloltották a tűzoltók. De azóta is rendszeres, hogy gyerekek, fiatalok törnek be az épületbe, tavalyelőtt készült galériánkban látható, hogy kívül-belül graffitik borítják.

Egykori Brenner villa
A galériáért kattintson a képre!
Mészáros D. Zsolt

Most úgy tűnik, hogy az önkormányzat megvásárolja az épületet, a szándék és a pénz megvan, viszont több bírósági per is akadályozza Jó darabig nőhetnek még a fák és a bokrok az egykori szombathelyi Brenner-villa tetején May 27. 07:20 az adásvételt. Mindenesetre addig is kellene tenni valamit, mielőtt emberáldozatot követel az épület.

Látott valami érdekeset, izgalmasat, szokatlant? Írja meg nekünk, vagy küldjön róla fotót. Akár névtelenül, titkosított üzenetküldő rendszerünkön keresztül itt , vagy facebook messengeren ide kattintva . Esetleg emailben, itt: jelentem_KUKAC_nyugat_PONT_hu

Hozzászólások

A cikkekhez csak regisztrált felhasználóink szólhatnak hozzá. Kérjük, jelentkezzen be, vagy ha még nem tette, regisztráljon.

A szerkesztőség fenntartja magának a jogot, hogy a cikkekhez nem kapcsolódó kommenteket moderálja, törölje. A részletes moderálási szabályokért ide kattintson!

Jelentem