Weboldalunkon cookie-kat használunk, melyek célja, hogy teljesebb szolgáltatást nyújtsunk látogatóink részére. További információ

Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés

Czeglédy Csabának összegyűjtötték és leadták az ajánlásokat, hogy képviselőjelölt lehessen

A fideszeseknek az első nap kötelező volt a limit teljesítése.
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés

Mintegy 700 ajánlást gyűjtöttek össze Czeglédy Csabának, akiről a hétvégén derült ki Czeglédy Csaba független jelöltként elindul a parlamenti választásokon 2018. February 18. 08:17 , hogy független jelöltként elindul az országgyűlési választásokon. Ha hivatalosan is képviselőjelölt lesz, valószínűleg megszüntetik az előzetes letartóztatását Czeglédy Csaba felfüggesztette párttagságát, mentelmi jogáról valószínűleg az NVB dönt majd 2018. February 18. 12:09 , szabadlábon kampányolhat és védekezhet az ellene folyó eljárásban.

Csupán két nap kellett Czeglédynek az 500 szignóhoz
Garai Antal Atom
A szabad sajtó nem létezhet nélküled. Támogasd a Nyugat.hu-t!
Támogatom

Ahhoz, hogy hivatalosan is képviselőjelöltként regisztrálják, 500 érvényes ajánlás kell, a választási bizottság minden bizonnyal még a mai nap hitelesíti az ajánlásokat.

Czeglédy Péter, a politikus testvére elmondta, hogy mivel összegyűlt a kellő számú ajánlás, és az időjárás sem kedvez a szabadtéri programoknak, elmarad a ma délutánra tervezett kitelepülés és ajánlásgyűjtés.

Tegnap írtuk, hogy Vas megyében Hende Csaba (1. sz. választókerület) és Ágh Péter (2. sz. választókerület) fideszes jelöltek ajánlólistáit már leadták Hende és Ágh már össze is gyűjtötte az 500 aláírást 2018. February 20. 17:11 . Azóta a szintén fideszes V. Németh Zsolt (3. sz, választókerület) listája is a bizottságnál van.

Látott valami érdekeset, izgalmasat, szokatlant? Írja meg nekünk vagy küldjön róla fotót, akár névtelenül is facebook messengeren ide kattintva vagy emailben: jelentem@nyugat.hu
Hirdetés
Hirdetés

Hozzászólások

A cikkekhez csak regisztrált felhasználóink szólhatnak hozzá. Kérjük, jelentkezzen be, vagy ha még nem tette, regisztráljon.

A szerkesztőség fenntartja magának a jogot, hogy a cikkekhez nem kapcsolódó kommenteket moderálja, törölje. A részletes moderálási szabályokért ide kattintson!

Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés

Választás 2018

Hirdetés