Hadházy Ákos: Erről a választásról már évek óta tudni lehet, hogy tisztességtelen

"Én sajnos láttam belülről a Fidesz működését és tudom: a Fidesz már reggel kilenckor egészen PONTOSAN LÁTHATTA a valódi eredményt" - közli az LMP társelnöke.

Hadházy Ákos, az LMP társelnöke is megszólalt a feltételezett választási csalással kapcsolatban Vasban is vannak érdekes szavazókörök, ahol feltűnően magas az érvénytelen szavazatok aránya 2018. April 11. 11:07 . Gondolatai azért is külön érdekesek, mert egy kiugrott fideszes képviselőről van szó. Neve 2013-ban vált országosan ismertté, amikor fideszes képviselőként nyilvánosságra hozta a nemzeti dohányboltok kiosztása során feltárt lehetséges visszaéléseket. Írását cenzúra nélkül közöljük:

Hadházy Ákos
MTI

“Nem nagyon találkoztam ma olyan emberrel az utcán, aki ne elcsalt választásokról beszélt volna. Ezzel kapcsolatban nagyon óvatosan kell fogalmazni még, de az látszik: nehezen lesz elkerülhető a szavazatok teljes újraszámolása. Anélkül nehéz lesz a rendszer legitimitásába vetett legkisebb bizalom helyreállítása. A sok zavarbaejtő tényhez én két általánosabb, de fontos tényt jegyeznék meg.

1) én sajnos láttam belülről a Fidesz működését és tudom: a Fidesz már reggel kilenckor egészen PONTOSAN LÁTHATTA a valódi eredményt és ezért a program délelőtti lecserélése valamint az este rekord lassan érkező adatok különösen aggályosak. Hogy csinálja ezt? Az ún “Kubatov lista” ugyanis egy létező piszkos eszköz, amelyen MINDANNYIUNK, neve mellett áll egy szám. A szám nagysága attól függ, hogy ki hányszor és mikor írt alá valamit (petíció, rezsikonzultáció stb) a Fidesznek vagy hányszor hajtotta el a őket. Ezek után nem kell más, mint hogy néhány körzetben (minél többen, annál pontosabb az

in poll

mérés) egy fideszes biztos rögzítse (kézzel vagy telefonnal) a megjelentek listáját és azt továbbítsa a központba- ebből pedig rövud idő alatt NAGYON PONTOSAN tudható, hogy a fideszesek vagy az ellenzékiek mentek-e el.

2) Erről a választásról már évek óta tudni lehet, hogy tisztességtelen.

Az a rendszer, ahol több százezer külddön dolgozó magyar szavazása lehetetlenül el a levélszavazás hiánya miatt, az tisztességtelen. Ennél még nagyobb gazemberség, hogy a kormány évek óta folyamatosan kampányol 100 milliárdos összegért, az ellenzéknek ugyanerrre egy hónapja és kb 2 milliárdja volt. A kormány pedig az állami tv-t és a lopott péntből megvett sajtót az emberek 60% anak elérésére tudja használni. Ez azt jelenti, hogy az emberek majd’ kétharmadát csak az ő álhíreik érik el.

Hadházy Ákos

Nem nagyon találkoztam ma olyan emberrel az utcán, aki ne elcsalt választásokról beszélt volna. Ezzel kapcsolatban nagyon óvatosan kell fogalmazni még, de az látszik: nehezen lesz elkerülhető a...

Látott valami érdekeset, izgalmasat, szokatlant? Írja meg nekünk, vagy küldjön róla fotót. Akár névtelenül, titkosított üzenetküldő rendszerünkön keresztül itt, vagy facebook messengeren ide kattintva. Esetleg emailben, itt: jelentem_KUKAC_nyugat_PONT_hu

Kapcsolódó cikkeink

Vasban is vannak érdekes szavazókörök, ahol feltűnően magas az érvénytelen szavazatok aránya

Összeszedtük azt is, ki mit állít, milyen bizonyítékok keringenek. Egy biztos, Szombathelyen és Körmenden is vannak szavazókörök, ahol az átlaghoz képest magas az érvénytelen szavazatok aránya.

Hozzászólások

A cikkekhez csak regisztrált felhasználóink szólhatnak hozzá. Kérjük, jelentkezzen be, vagy ha még nem tette, regisztráljon.

A szerkesztőség fenntartja magának a jogot, hogy a cikkekhez nem kapcsolódó kommenteket moderálja, törölje. A részletes moderálási szabályokért ide kattintson!

Választás 2018