Weboldalunkon cookie-kat használunk, melyek célja, hogy teljesebb szolgáltatást nyújtsunk látogatóink részére. További információ

Az Együtt volt jelöltje Nemény Andrást támogatja Szombathelyen

Azt kéri, szimpatizánsai szavazzanak Neményre.

Varga Tamás a Facebookon kéri, hogy aki az Együtt politikájával szimpatizál, vagy őt támogatta volna, szavazzon Nemény Andrásra (MSZP-Párbeszéd), mert Nemény a legesélyesebb ellenzéki jelölt Szombathelyen.

Varga Tamás a Jordán Tamás melletti szipátiatüntetésen
Garai Antal Atom

Varga eredetileg az Együtt jelöltjeként indult volna, de már az ajánlásgyűjtés előtt visszalépett, ezért szerepel a neve több felmérésbe is. Mint írja, a mérések szerint az Együttnek Szombathelyen 4-5 százalékos a támogatottsága, ismertség és kampány nélkül.

Dr. Nemény!

Április 8. sorsfordító nap lehet Szombathely életében is, ha sokan megyünk el szavazni - a legesélyesebb ellenzéki jelöltet támogatva. Kérek mindenkit, aki akár az Együtt politikai tevékenysége, akár az irántam érzett személyes szimpátia miatt az Együttet választotta volna, április 8-án szavazzon Dr. Nemény Andrásra!

❤️ Nélküled nem tudjuk megírni! Ajánld fel adód 1%-át a Nyugat.hu-nak
Adószámunk: 18889332-2-18 Nyugat Média és Világháló Egyesület
Segítség és letölthető nyilatkozat ide kattintva érhető el.
Köszönjük nektek! ❤️

Látott valami érdekeset, izgalmasat, szokatlant? Írja meg nekünk vagy küldjön róla fotót, akár névtelenül is facebook messengeren ide kattintva vagy emailben: jelentem@nyugat.hu

Választás 2018

Tovább az oldalra