Weboldalunkon cookie-kat használunk, melyek célja, hogy teljesebb szolgáltatást nyújtsunk látogatóink részére. További információ

Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés

Felháborodott a fideszes képviselő a korrupción, és fél, hogy az újabb kétharmad után tovább rabolják az országot

Ritka őszinte kirohanás egy fideszestől.
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés

Rogán Antal, Semjén Zsolt és Kósa Lajos annyira ostobának és kapzsinak bizonyultak, hogy nincs helyük az ország vezetésében.

Örültem a Fidesz nagyarányú győzelmének, de nagyon tartok tőle, hogy a pártban és a kormányban lesznek majd olyanok, akik ezt újabb felhatalmazásnak tekintik az ország megkárosításának a folytatására.

Nem lehet Nekünk Magyarország az első szlogennel kampányolni, kijelenteni, hogy 'szenvedélyesen szeretjük Magyarországot, és készen állunk arra, hogy mindent megtegyünk érte', arról beszélni, hogy meg akarjuk őrizni kereszténynek az országot, meg arról elmélkedni, hogy a kereszténység nem csak hit, hanem kultúrát is létrehozott, miközben szemérmetlenül meglopják az államkincstárat.

A jobboldali, konzervatív közönségre is elviselhetetlen lelkiismereti terhet rak

a korrupció.

Ezeket a mondatokat nem egy ellenzéki politikus írta le, hanem Sebes Gábor, budafok-tétényi fideszes önkormányzati képviselő Facebook bejegyzésében. Itt:

Sebes Gábor

Másnap Nyolc év távolából felidézem Orbán Viktor 2010. április 11-i köszöntő beszédét a választási győzelem után. „A kiérdemelt bizalmat meg kell tartani, ezért akármilyen elsöprő fölénnyel is...

Látott valami érdekeset, izgalmasat, szokatlant? Írja meg nekünk vagy küldjön róla fotót, akár névtelenül is facebook messengeren ide kattintva vagy emailben: jelentem@nyugat.hu
Hirdetés
Hirdetés

Hozzászólások

A cikkekhez csak regisztrált felhasználóink szólhatnak hozzá. Kérjük, jelentkezzen be, vagy ha még nem tette, regisztráljon.

A szerkesztőség fenntartja magának a jogot, hogy a cikkekhez nem kapcsolódó kommenteket moderálja, törölje. A részletes moderálási szabályokért ide kattintson!

Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés

Választás 2018

Hirdetés