Weboldalunkon cookie-kat használunk, melyek célja, hogy teljesebb szolgáltatást nyújtsunk látogatóink részére. További információ

Szavazzon, hogy ki legyen a Nyugat.hu Nagy Tojásfestő Versenyének győztese!

Befutottak versenyzőink, most pedig kezdődhet a valódi vetélkedés, ugyanis elindítjuk a szavazást.

Bár az idei ünnep a világszerte tomboló koronavírus-járvány miatt sajnos merőben más volt, mint az eddigiek, szerettünk volna egy kis jó kedvet varázsolni az otthonokba kis akciónkkal. Így jó néhány év eltelte után most úgy gondoltuk, itt az ideje, hogy újra húsvéti lázba hozzuk olvasóinkat és meghirdessük Nagy Tojásfestő Versenyünket.

Nagypénteken indítottuk útjára a versenyt, Újra itt a Nyugat.hu Nagy Tojásfestő Versenye – Küldjék el nekünk műveiket! 2020. April 10. 13:37 az első jelentkezők alkotásait pedig vasárnap meg is mutattuk. Itt is vannak Nagy Tojásfestő Versenyünk első nevezői – Szálljanak versenybe Önök is műveikkel! 2020. April 12. 13:52 Aztán úgy gondoltuk, kicsit még elhúzzuk a húsvéti hangulatot és meghosszabbítjuk kedd éjfélig a jelentkezési határidőt Még ma éjfélig nevezhetnek a Nyugat.hu Nagy Tojásfestő Versenyére – Hoztunk egy kis motivációt is! 2020. April 14. 14:36 , közben pedig újabb műveket is megmutattunk. Most viszont már lezárult a jelentkezés, így kezdetét veheti a nagy verseny.

Szavazni jövő szombatig, azaz április 25. éjfélig lehet. Most megmutatjuk a jelentkezőket és alkotásaikat, majd a cikk legalján lehet szavazni a legjobbra. Hajrá!

Schatzl Rita

Schatzl Rita

Pothárn Istvánné Ica

Pothárn Istvánné Ica

Németh Édua

Németh Édua - Nagy Tojásfestő Verseny 2020
Még több képért kattints!
Németh Édua

Benkeházi Dóra

Olvasó

Németh Dóra

Olvasó

Tihanyiné Mária

Mesés
Még több képért kattints!
Olvasó

❤️ Nélküled nem tudjuk megírni! Ajánld fel adód 1%-át a Nyugat.hu-nak
Adószámunk: 18889332-2-18 Nyugat Média és Világháló Egyesület
Segítség és letölthető nyilatkozat ide kattintva érhető el.
Köszönjük nektek! ❤️

Látott valami érdekeset, izgalmasat, szokatlant? Írja meg nekünk vagy küldjön róla fotót, akár névtelenül is facebook messengeren ide kattintva vagy emailben: jelentem@nyugat.hu

Hozzászólások

A cikkekhez csak regisztrált felhasználóink szólhatnak hozzá. Kérjük, jelentkezzen be, vagy ha még nem tette, regisztráljon.

A szerkesztőség fenntartja magának a jogot, hogy a cikkekhez nem kapcsolódó kommenteket moderálja, törölje. A részletes moderálási szabályokért ide kattintson!

Szavazás

Tovább az oldalra